Jennifer Garner:

Derfor gjemte hun seg for fansen

Jennifer Garners kinotur gikk ikke helt som planlagt.

GJEMTE SEG: Superstjernen Jennifer Garners kinotur gikk ikke helt som planlagt. Foto: NTB Scanpix
GJEMTE SEG: Superstjernen Jennifer Garners kinotur gikk ikke helt som planlagt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Jennifer Garner (46) har tidligere vært åpen om at hun er livredd for at hennes tre barn, Violet (12), Seraphina (9) og Samuel (6), skal begynne å interessere seg for sosiale medier.

Selv skaffet 46-åringen seg Instagram bare for ett år siden, og siden den gang har hun delt både innblikk fra hverdagen som skuespiller, samt blinkskudd som viser frem den humoristiske delen av henne.

Jennifer har fått mye oppmerksomhet for sin fremtoning på bildedelingsappen, og nå skaper hun overskrifter igjen.

I et nytt innlegg på sin profil har hun nemlig avslørt at hun dro på kino for å se sin nye film «Peppermint» med fansen. Det skulle imidlertid vise seg å ikke bli helt som skuespilleren hadde sett for seg.

- Studioet oppfordret meg til å gå på kino og se «Peppermint» sammen med et publikum. Kanskje trodde de at jeg kom til å utføre spørreundersøkelser? Men under dette eksperimentet lærte jeg noe om meg selv; jeg er en kylling, skriver hun på Instagram. og fortsetter:

- Tusen takk til alle som brukte helgen sin og pengene de har jobbet hardt for sammen med meg. Hvis du drar og ser filmen denne uken, så vet du aldri om jeg gjemmer meg bak en gardin på en kino i nærheten av deg.

Til den humoristiske teksten har Jennifer lagt ved en video av seg selv, hvor hun er på kino.

- Jeg har aldri gjort dette før, og nå skjønner jeg hvorfor, sier hun.

BLE HEDRET: I august ble Jennifer Garner hedret for sitt arbeid som skuespiller med egen stjerne på Hollywood Walk og Fame. Foto: NTB Scanpix
BLE HEDRET: I august ble Jennifer Garner hedret for sitt arbeid som skuespiller med egen stjerne på Hollywood Walk og Fame. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Frykt

I en annen del av videoen ser man 46-åringen mens hun gjemmer bak en søyle samtidig som hun prøver å skjule ansiktet sitt med to billetter. Videre avslører hun hvorfor hun gjemmer seg.

- Jeg er redd for at folk skal hate filmen, være sure på meg og tro at jeg er besatt av meg selv.

Likevel trosset 46-åringen frykten og så filmen i kinosalen, og det skulle vise seg å lønne seg.

- Er den over? Likte de den? hvisker skuespilleren før en fan kommer bort og sier at filmen var fantastisk.

Holder barna borte

Jennifer, som stadig vekk spøker med følgerene sine på Instagram, har tidligere fortalt i et intervju med Fox News at hun er fast bestemt på å holde barna borte fra sosiale medier.

- Ingen av barna mine er på noen form for sosiale medier, og jeg er livredd. Jeg føler det setter så mye press på unge i en alder hvor de er veldig sårbare, sa hun, og la til at hun gjerne tar imot råd for å håndtere situasjonen annerledes.

- Jeg er nok overbeskyttende, fortsatte hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Luftet kjæledyrene

På et år har den vakre skuespilleren fått hele 2,9 millioner følgere, og i november i fjor fikk nok mange seg en god latter. Jennifer Garner la nemlig ut et bilde hvor hun var på tur med et av kjæledyrene sine - blant annet kylling sin.

- Hvis det ikke er en kyllingdame-dag, da burde det virkelig være en. Mitt liv blir mer spennende hele tiden, skrev Jennifer under bildet og fortsatte:

- Møt en av våre damer. Regina George. Regina elsker lange turer, insekter og kål. Regina hater … karbohydrater.

Mye tydet på at Jennifer og familien hadde hentet inspirasjon fra filmen «Mean Girls» da de døpte kyllingen, noe hun bekreftet med emneknaggene under bildet.

People kunne dessverre melde i april at kyllingen Regina George hadde gått bort.

LES OGSÅ: - Jeg kunne ikke tro hvor ydmykende det føltes

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer