- Derfor gir «stalkerne» mine opp

Fredrik Skavlan tror han vet svaret.

STOLTE FORELDRE: Maria Bonnevie og Fredrik Skavlan ble foreldre til en liten jente tidligere denne måneden. Foto: STELLA PICTURES
STOLTE FORELDRE: Maria Bonnevie og Fredrik Skavlan ble foreldre til en liten jente tidligere denne måneden. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Som mange andre kjendiser, har også Fredrik Skavlan (46) erfaringer med at enkelte er mer innpåslitne enn andre. Det forteller han i et intervju med bladet Kupé.

- Mine «stalkere» er ikke så utholdende, forteller Skavlan til bladet.

Det tror talkshow-verten at han vet hvorfor.

- De innser ganske raskt at jeg er veldig normal, ganske kjedelig, og at det ikke skjer så mye spennende. Jeg lever et ganske normalt liv, handler mat, går hjem, går på kino, fikser i hagen. Så de gir opp ganske fort, forklarer han.


Skavlan vokste opp kun kort avstand unna samboeren, Maria Bonnevie. Men TV-stjernen har ingen minner av henne fra ungdomstiden.

- Jeg er syv år eldre enn henne, så jeg har ingen minner av henne fra skoletiden.

Bonnevie og Skavlan ble tidligere denne måneden foreldre til en liten jente, bare noen dager etter var han på Anne-Kat.-premiere.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg burde vært hjemme med et lite barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer