UTE: Anniken Jørgensen har vært med i seks sesonger av «Bloggerne». Nå er det slutt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
UTE: Anniken Jørgensen har vært med i seks sesonger av «Bloggerne». Nå er det slutt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Anniken Jørgensen:

Derfor gir hun seg i «Bloggerne»

- Jeg er noe lei av å bare prate om meg selv.

Publisert

I hele seks sesonger har ivrige fans i hele landet kunnet følge Anniken Jørgensens (23) liv tettere enn noensinne, gjennom deltakelsen i «Bloggerne». Serien er på sin ellevte sesong nå, og i dag ble det bekreftet at en 12. er underveis.

Det blir imidlertid uten den populære bloggeren og forfatteren, som har delt ærlig om blant annet kjærlighetssorg i sesongene.

For en måneds tid siden kunne Se og Hør avsløre at Julianne «Pilotfrue» Nygård (28) også har valgt å forlate serien, etter å ha delt åpent om kampen for å bli mor.

Sistnevnte begrunnet exiten med at hun var klar for noe nytt, uten at de ønsket å røpe for mye. Jørgensen har imidlertid ikke oppgitt noe grunn for exiten i pressemeldingen, som ble sendt ut onsdag morgen.

FLAUSE: Anniken Jørgensen sendte en direktemelding til Karpes Chirag Patel. Her forteller hun om hvordan det gikk. Video: Thea Hope. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Har ikke tid lenger

Jan-Petter Dahl, PR- og mediesjef i TV 2, kommer bare med følgende uttalelse i pressemeldingen:

- Vi vil takke Anniken Jørgensen for følget gjennom seks innholdsrike sesonger, og Julianne og ektemannen Ulrik Nygård for reisen de har delt med seerne, heter det der.

Jørgensen har følgende å si til Se og Hør om den overraskende exiten:

- Det er rett og slett fordi jeg det siste året har fått enormt mye å gjøre, og har ikke tid til å prioritere det lenger. «Bloggerne» har vært en fantastisk reise på godt og vondt, og jeg ville aldri gjort det annerledes, forteller hun, og fortsetter:

- Jeg har vokst så mye, og jeg sier heller ikke at jeg aldri kommer tilbake, men en pause er på sin plass og tiden må gå til andre prosjekter, forklarer hun.

ANGST: Anniken Jørgen mener hun ikke glamoriserer sin egen angst. Video: NRK Se hele programmet her: https://tv.nrk.no/serie/trygdekontoret/2019/MUHU10000219 Vis mer

Jørgensen sier hun har flere kreative prosjekter på gang, og at hun blant annet vil fokusere på klesmerket sitt. En annen ting hun nevner, er at hun paradoksalt nok er litt lei seg selv:

- Jeg er noe lei av å bare prate om meg selv. Det er kanskje selvmotsigende å si i min jobb, for jeg gjør jo ikke stort annet, men jeg har et behov for å bruke stemmen min til å hjelpe andre, slik kanskje «Bloggerne»-reisen startet en gang for meg. Jeg vil tilbake dit, jeg må tilbake dit, forklarer hun.

Det er derimot ikke slik at serien brått skal følge et knippe færre bloggere enn tidligere. Inn for Nygård og Jørgensen kommer tre andre kjente fjes, som de siste årene har markert seg stort i blogg- og influenserverden.

SPESIELT: Blogger Anniken Jørgensen har fått flere bilder slettet fra Instagram, og synes det er skikkelig spesielt. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Thea Hope/Rød Løper Vis mer

Nye fjes

Joakim Kleven (27) er kjent som regissør, men har også hele tiden vært tett på blant andre Sophie Elise Isachsen (24).

Nå får vi følge ham gjennom et hektisk halvår, der både karriere og kjærlighet står i fokus. Han sier at han tror dette blir både spennende og skummelt.

KJENDISTUNG VIDEO: Sophie Elise er blant mange kjente profiler som har stilt opp i Joakim Klevens nye musikkvideopromo. Sjekk ut! Video: Joakim Kleven / Rød Løper Vis mer

Den neste i rekken er 32 år gamle Iselin Guttormsen. Hun er samboer og tobarnsmamma, i tillegg til at hun snart er ferdig utdannet sexolog. Hun har blogget i fem år, og har ingen planer om å holde tilbake nå som kameraene får følge hverdagen hennes.

NYTT ANSIKT: 32 år gamle Iselin Guttormsen blir å se i den nye sesongen. Foto: TV 2
NYTT ANSIKT: 32 år gamle Iselin Guttormsen blir å se i den nye sesongen. Foto: TV 2 Vis mer

Profil nummer tre er det nok mange som drar kjensel på. Anne Brith Davidsen (43) har bestemt seg for å takke ja til å være med atter en gang. Mye har skjedd siden sist, og kanalen kan friste med at vi nå får følge hennes nye liv som «mentor for influensere».

-Jeg var ikke i tvil et sekund når jeg ble spurt om å bli med igjen. Det blir gøy og kjempestas å være med i «Bloggerne» igjen. Det har skjedd mye og jeg gleder meg til å dele alt, sier hun til kanalen.

I tillegg får vi møte flere av profilene fra sesong elleve, som altså fortsatt går på skjermen. Linnéa Myhre (29), Sofie Caroline Nilsen (24), Martine Lunde (23) og Caroline Berg Eriksen (32) blir alle med videre.

LES OGSÅ: Robin (22) brukte sjokksum på festing

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer