<strong>OVERRASKELSE:</strong> Anna Matilda Swift overrasker ektemann Geir Kildahl i kveldens episode av «Gift ved første blikk». Foto: TVNorge
OVERRASKELSE: Anna Matilda Swift overrasker ektemann Geir Kildahl i kveldens episode av «Gift ved første blikk». Foto: TVNorge Vis mer

«Gift ved første blikk»:

Derfor gir hun ekteskapet en ny sjanse

Anna Matilda Swift forteller hvorfor hun velger å gi ektemannen en ny sjanse i «Gift ved første blikk».

Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I «Gift ved første blikk» blir ulike par matchet og satt sammen av eksperter. I programmet møtes ikke paret før de på bryllupsdagen skal bli smidd i hymens lenker - på ordentlig.

Herfra drar de rett på bryllupsreise, før de tar fatt på hverdagen og samboerskapet.

Tidligere i årets sesong har Anna Matilda Swift og Geir Kildahl vært åpne om sine problemer, og at eksperimentet ikke har gått helt som planlagt. Hittil har man fått et innblikk i parets forskjeller, og de har tilsynelatende hatt lite kjemi seg i mellom.

I kveldens episode tar derimot forholdet en ny vending, når Anna bestemmer seg for å gi ektemannen en ny sjanse - sett bort fra tidligere problemer.

Overraskelse

Overfor Se og Hør forteller Anna åpenhjertig om hvorfor hun måtte gå så hardt til verks, og få Geir til å nesten miste håpet på forholdet deres.

Hun innrømmer at de to var på ulike stadier i prosessen, og at ikke alt kommer frem på tv. Likevel forteller hun at hun selv skjønner at det kan være vanskelig å forstå hva hun drev med i forkant, men at alt oppstyret rundt måtte roe seg for at hun skulle klare å være seg selv.

<strong>ER SEG SELV:</strong> Anna kjenner seg selv igjen i kveldens episode når hun møter Geir på flyplassen. Foto: TVNorge
ER SEG SELV: Anna kjenner seg selv igjen i kveldens episode når hun møter Geir på flyplassen. Foto: TVNorge Vis mer

Bakgrunnen for at Anna i kveldens episode velger å gi både Geir og ikke minst ekteskapet en ny sjanse, begrunner hun med at førsteinntrykket og det største sjokket hadde lagt seg.

- Jeg ble så sjokkert over hvor ulike vi egentlig var, og det merket man fra dag en. Men når jeg hadde kommet over det største sjokket, så klarte jeg å være meg selv, den morsomme Anna som jeg egentlig er, forteller hun.

Når Anna i kveld tropper opp på Gardermoen for å ta imot Geir etter at han har vært på utenlandsreise, innrømmer hun til Se og Hør at hun var nervøs i forkant, men forteller at hun var ganske sikker på at Geir ville si ja til at hun kunne bli med ham hjem.

- Det var veldig gøy å overraske ham. Da var jeg den «vanlige» meg og kjente meg selv igjen, sier hun.

Til tross for at hun i kveld gir eksperimentet en ny sjanse, har det ikke vært lett.

- Det ble ikke helt som man hadde forventet seg. Jeg var så klar på forhånd og var sikker på at jeg skulle treffe en som var veldig lik meg selv, men vi var så ulike som man kunne bli, sier hun og legger til at hun til tross for mange opp- og nedturer har hatt en fin opplevelse.

<strong>SJOKKERT:</strong> Geir innrømmer at han ble sjokkert da Anna ventet på ham på Gardermoen. Foto: TVNorge
SJOKKERT: Geir innrømmer at han ble sjokkert da Anna ventet på ham på Gardermoen. Foto: TVNorge Vis mer

Sjokkert

Geir på sin side forteller til Se og Hør at han ble svært sjokkert da han så Anna på flyplassen da han landet.

Han innrømmer at det var blandede følelser da han fikk øye på henne.

- Først så tenkte jeg «åh, nei». Jeg hadde vært på reise og flyet var tre timer forsinket, så jeg hadde sett frem til ro og fred hjemme, forteller han.

Videre sier Geir at det likevel var hyggelig med overraskelsen og positivt at han fikk sitte på hjem. Senere sammen kveld skal Anna ha laget middag til ham, noe Geir forteller at han satt pris på.

I likhet med Anna, kan Geir fortelle at allerede på bryllupsreisen, dukket flere og flere forskjeller opp. Likevel ønsket han å stå i prosessen, og fullføre de fem planlagte ukene.

- Jeg tror at man uansett klarer å leve med noen i fem uker.

<strong>KLAR FOR RO:</strong> Geir var klar for å komme seg hjem og hvile etter reise uviten om at Anna venter på ham. Foto: TVNorge
KLAR FOR RO: Geir var klar for å komme seg hjem og hvile etter reise uviten om at Anna venter på ham. Foto: TVNorge Vis mer

- Leker med følelsene

Geir trekker frem at det ikke bare var et eksperiment, men at de ble gift på ordentlig, noe som gjorde at han virkelig ønsket å gi alt.

- Jeg har fått høre at jeg fremstår som en tøffel på skjermen, men jeg ville gi det en ordentlig sjanse. Det var mer opp og ned enn man ser på tv, sier han.

I kveldens episode sier Anna at hun er redd for å leke med følelsene til Geir dersom hun overrasker ham på flyplassen. Geir kan fortelle at han et øyeblikk var redd for at det var nettopp det hun gjorde.

- Jeg lurte jo et øyeblikk på om hun gjorde det bare for å bli fremstilt annerledes på tv. Det hele er en rar prosess, sier han.

Se hvordan det går når Anna overrasker Geir i kveldens «Gift ved første blikk»-episode på TVNorge klokken 21.30.

LES OGSÅ: Slik hyller han kona etter fødselen

Annabell og Vebjørn giftet seg i "Gift ved første blikk" og har holdt sammen etter bryllupet og seriens slutt. Se & Hør intervjuet det nyforelskede paret. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer