Derfor gikk han under jorda

Men plutselig gikk «Farmen»-deltageren til motangrep.

PRATET UT: - Simon har jeg ikke truffet så mye, nei. Men jeg har pratet med ham om det som skjedde, og vi har begge blitt enige om at det var et spill og har lagt det bak oss etter hva jeg skjønte, sier Eirik Fønstelien til Seher.no. Foto: TV 2
PRATET UT: - Simon har jeg ikke truffet så mye, nei. Men jeg har pratet med ham om det som skjedde, og vi har begge blitt enige om at det var et spill og har lagt det bak oss etter hva jeg skjønte, sier Eirik Fønstelien til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Det har stormet rundt «Farmen»-deltager Eirik Fønstelien (24) den siste uka, før det lørdag ble klart at 24-åringen er ute av TV 2-programmet etter å ha tapt tvekampen mot Leif Birger Mækinen (53).

Lenge slet lenge pressen med å få tak i reality-deltageren etter kritikken han fikk fra Simon Fjeld Mengaaen (21) og Tone Gudrun Fjalestad (31). Etter noen dager uttalte han seg derimot til slutt til Seher.no, der han kalte Fjalestad for hevnlysten og bitter.
 
- Hvorfor var du så utilgjengelig for pressen, Eirik?
 
- Jeg liker å tenke igjennom hva som er lurt og ikke lurt, er «Farmen»-deltagerens knappe kommentar.

Denne uka er det Simon som har vært storbonde på gården  på Tranøya. Eiriks tidligere kamerat valgte på overraskende vis å velge Eirik til førstekjempe, og uttalte etterpå at han synes eks-kompisen var sleip. Det utsagnet sårer ikke Fønstelien, skal man tro ham selv.

- Jeg vil ikke bruke så sterkt ord som såret, men jeg syns jo at det er litt dumt at det skal bli et sånt munnhuggeri. Jeg tror dog ikke media er så uskyldige når det gjelder å markere kritikken, mener han.

I etterkant av «Farmen» har han hatt lite kontakt med Simon.

- Simon har jeg ikke truffet så mye, nei. Men jeg har pratet med ham om det som skjedde, og vi har begge blitt enige om at det var et spill og har lagt det bak oss etter hva jeg skjønte. Det at han går til angrep på meg, det kan jeg ikke kjenne igjen eller forstå, sier Eirik Fønstelien til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brøt reglene under Farmen