Brad Pitt:

Derfor gikk han i skjørt

- Personlig, så fucking elsker jeg det!

VISTE BEIN: Brad Pitt overrasket i skjørt under premieren av filmen sin 'Bullet Train' i Berlin sist måned. Foto: AP Photo/Markus Schreiber/NTB
VISTE BEIN: Brad Pitt overrasket i skjørt under premieren av filmen sin 'Bullet Train' i Berlin sist måned. Foto: AP Photo/Markus Schreiber/NTB Vis mer
Publisert

I 1998 vakte David Beckham (47) mye oppmerksomhet da han dukket opp i en sarong på byen med kona og moteikonet Victoria Beckham (48).

I etterkant fortalte den tidligere fotballstjernen at han slett ikke angret på antrekket og ville tatt det på seg igjen.

- Saronger er fantastiske. Det er en ting jeg ikke angrer på for jeg synes selv det så bra ut, og jeg kunne fremdeles brukt det nå, fortalte han i TV-programmet «Lorraine» i 2014, ifølge Glamour.

- Gjennom årenes løp ser alle tilbake på gamle bilder av seg selv og tenker: "jeg kan ikke tro at jeg gikk i det antrekket eller jeg kunne ønske jeg ikke hadde hatt det på meg". Man gjør feil i løpet av årene eller så bruker man ting som var riktig på det tidspunktet, utdypet han.

JUKS: Den norske modellen Karoline Bjørnelykke avslørte en hemmelighet fra modellbransjen på sin Tiktok. Video: Tiktok. Reporter: Edward Stenlund. Voice: Signe Elise Morthen Stenersen Vis mer

«Veldig spennende»

I dag kler stjernedesignere opp sine mannlige modeller i både skjørt og kjoler på catwalken, og kjendismenn som Harry Styles (28) og Jaden Smith (24) er ofte å se i antrekk som tidligere ble forbundet med kvinner.

I 2020 prydet Styles forsiden av motemagasinet Vogue - som første mann noensinne. Her stilte artisten i en spesialsydd Gucci-kjole.

I intervjuet med bladet fortalte 28-åringen at han ikke redd for å viske ut skillet mellom klær for menn og kvinner.

- Det som er veldig spennende er at alle disse linjene bare smuldrer bort når du tar vekk at det finnes klær for menn og klær for kvinner. Når du fjerner noen barrierer, åpner du en arena der du kan spille. Jeg går i butikker noen ganger, og bare se på klær i kvinneavdelingen og tenker at de er fantastiske, forklarte han.

Ris og ros

Sistemann ut av Hollywood-stjerner som har lagt sin elsk på skjørt er Brad Pitt (58).

Da skuespilleren dukket opp på premieren av sin nyeste film «Bullet Train» i Berlin sist måned, overrasket han fans og presse med å stille i skjørt.

PÅ RØD LØPER: Bilder av Brad Pitt i skjørt på rød løper i Berlin gikk viralt. Foto: Markus Schreiber/NTB
PÅ RØD LØPER: Bilder av Brad Pitt i skjørt på rød løper i Berlin gikk viralt. Foto: Markus Schreiber/NTB Vis mer

Nå uttaler Pitt seg om hvorfor han valgte nettopp dette antrekket.

- Jeg vet ikke! Vi skal alle dø, så la oss rote det til, deler han med Variety.

Bildene av Pitt gikk raskt viralt og en rekke mennesker har meninger om skjørt-valget.

«Akkurat når du trodde at Brad Pitt ikke kunne bli mer sexy, så tar han på seg et skjørt», skryter en Twitter-bruker, ifølge Page Six.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

«Alle dinosaurene er forferdet over å se Brad Pitt i skjørt i dag. Personlig, så fucking elsker jeg det!», deler en annen.

Mens andre var mindre imponerte.

«Hei bestemødre, lås klesskapene deres. Brad Pitt kommer kanskje innom og leter gjennom dem på utkikk etter skjørtene deres», skriver enda en, ifølge nettstedet.

Da Pitt promoterte filmen «Troja» i 2004, hvor skjørt var endel av kostymet, spådde han at klesplagget kom til å finnes i mange menns garderobeskap innen kort tid.

- Menn kommer til å gå i skjørt innen neste sommer. Det er min spådom og forkynnelse. Filmen svarer til begge kjønn. Vi gikk for realisme og grekerne brukte skjørt hele tiden den gang, fortale han da til Vogue.

Uttalelsen kom fem år etter at seksbarnsfaren ble fotografert av den anerkjente fotografen Mark Seliger i flere ulike kjoler i forbindelse med at han prydet forsiden til magasinet Rolling Stone.

LES OGSÅ: Gamle festbilder går viralt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer