Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen:

Derfor gikk de i parterapi

Influenserparet gikk gjennom en tøff tid etter at sønnen Falk kom til verden.

ANBEFALER: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen valgte å benytte seg av parterapi etter at sønnen Falk kom til verden i fjor. Nå forteller de åpent om opplevelsen, og hvorfor de valgte å gjøre det. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
ANBEFALER: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen valgte å benytte seg av parterapi etter at sønnen Falk kom til verden i fjor. Nå forteller de åpent om opplevelsen, og hvorfor de valgte å gjøre det. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

DRAMMEN (Se og Hør): Influenserparet Kristin Gjelsvik (34) og Dennis Poppe Thorsen (29) fant kjærligheten under deltakelsen i «Paradise Hotel». Siden den gang har det skjedd mye i livet deres. De har blant annet blitt samboere, kjøpt seg hus og fått sønnen Falk (1).

I dag er de bosatt i Drammen og stortrives der.

Som de fleste andre familier og par har coronapandemien ført til at man har gått mer oppå hverandre enn mange kanskje er vant til. Dette gjelder også Gjelsvik og Thorsen.

- Det har vært litt mer ekstremt enn vanlig, vi kommer oss ikke ut heller, forklarer Thorsen når Se og Hør er hjemme hos paret i Drammen.

- Vi har nok kranglet litt mer i år, det tror jeg. Vi har heldigvis to etasjer, og det er ganske deilig. Vi har faktisk en hybel her nede med lydtett dør, så der kan man skrike og rope så mye man vil, sier Gjelsvik lattermildt.

SVARER PÅ RYKTENE: Dennis Poppe la ut en uskyldig video av samboeren Kristin Gjelsvik som venter på isbilen. Det skapte fullstendig kaos. Video: Rød Løper / Instagram Vis mer

- Har dere blitt lei av hverandre?

- Ja, og det er helt greit. Innimellom har vi hatt lyst til å kverke hverandre, svarer Gjelsvik med en spøkende tone, mens Thorsen følger opp:

- Ja, men innimellom får jeg meg en overnatting på hotell der jeg kan være litt for meg selv, og det samme med Kristin. Alenetid er viktig, det handler om å gi og ta.

Ikke hatt tiden til å pleie kjærligheten

Paret er åpne om at de ikke har fått mye tid til å pleie kjærligheten dette året, og beskriver det som et savn å kunne få en barnevakt slik at de kan ha «date nights».

- Vi savner å gjøre kjæresteting, vi har ikke fått pleiet kjærligheten så mye som vi har gjort tidligere, eller så mye som vi burde i år, utdyper Gjelsvik.

Paret har tidligere vært åpne om at de har gått til parterapi, blant annet på bloggen til Gjelsvik. Det var etter at sønnen Falk kom til verden at de besluttet å gå til parterapi.

GRÅTER: Dennis Poppe, kjæresten til Kristin Gjelsvik, har klippet håret, og responsen ble ikke helt som forventet. Vis mer

- Det var på et tidspunkt hvor vi prøvde å finne ut av ting og ikke hadde så mange svar på ting, forklarer Thorsen åpenhjertig.

Gjelsvik legger ikke skjul på at de befant seg i en krevende situasjon og i en ny rolle som nybakte foreldre.

- Vi gikk fra å hele tiden ha date nights til å aldri ha det. Vi hadde en liten leilighet, og da gikk vi virkelig oppå hverandre. Det var bare kaos og rot. Det ble dum krangling og det vil man ikke når man har et barn hjemme. Barn oppfatter jo en ny stemning, selv om de ikke forstår hva som skjer, forklarer Gjelsvik, og legger til:

- Vi har alltid vært flinke på å aldri heve en diskusjon foran barnet vårt. Det var viktig for oss å gå i terapi, og det var veldig fornuftig av oss å gjøre det på det tidspunktet.

- Sta begge to

Gjelsvik mener at det ikke trenger å være et problem i et forhold for at man skal kunne gå til parterapi.

- Det er bare en måte å bli enda flinkere til å kommunisere sammen på, og lære om forventninger. Vi er to forskjellige individer. Ting som jeg mener, tror og tenker er helt naturlig, kan være det stikk motsatte for Dennis. Det handler om at vi skal forstå hverandre mye bedre. Det var ikke sånn at: «oi, nå må vi reparere noe», men mer at vi skulle lære å kommunisere med hverandre på en bedre måte, utdyper hun.

KJÆRLIGHET: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen var ikke fremmed for å gi hverandre et kjærlig kyss foran kamera. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
KJÆRLIGHET: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen var ikke fremmed for å gi hverandre et kjærlig kyss foran kamera. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

De ser begge bekreftende på hverandre når de får spørsmål om parterapien hjalp. De innrømmer likevel med et smil om munnen at det førte til fine, men også kleine stunder.

- Hva lærte dere?

- Vi er sta begge to, og det er noe som kom tydeligere fram, men vi lærte også hvordan man bikker over fra å ha en saklig diskusjon til krangling. Man kan bli veldig sur, og da kan det være litt vanskeligere å komme tilbake til den roligere måten å prate til hverandre på. Det kommer ikke noe konstruktivt ut av krangling, og det handlet om å løse det før det kommer dit, svarer Gjelsvik.

Hun kikker bort på Thorsen med et kjærlig blikk, mens han utdyper:

- Jeg lærte hvordan vi kommuniserer med hverandre. Måten man prater til hverandre på er et viktig verktøy i et forhold.

REAGERER: Dennis Poppe Thorsen går i tottene på samboeren Kristin Gjelsvik i «Kjendismødre». Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Forkjærlighet for Vegas

Som nevnt har Gjelsvik og Thorsen vært ærlige om at de ikke har fått mye tid til å pleie kjærligheten i år, men hva gjør de egentlig når de får tid til dette? Svaret er enkelt: En tur til Las Vegas.

- Der var vi to ganger i året i et par år, og det er vår greie. Vi har snakket om at når corona er over er det første vi skal gjøre å ta en liten uke til Las Vegas, sier Thorsen.

Sist gang de var i gambling-byen var imidlertid Gjelsvik gravid, noe hun beskriver som en «stusslig opplevelse».

- Da var jeg sånn: «Nå gir vi oss», mens jeg tidligere ville sagt: «100 dollar til». Mens Dennis ble «tipsy», begynte jeg å telle penger. Så vi gikk aldri under det vi gikk inn med i utgangspunktet, påpeker Gjelsvik.

SJOKKERT: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe får besøk av Silje Sandmæl i andre episode av «I lomma på Silje», og blir, mildt sagt, overrasket over eget forbruk. Vis mer

- Jeg tror vi var oppi en 40 000 kroner, men vi kunne ikke ha med så mye kontanter hjem, så vi måtte bruke en del, skyter Thorsen inn.

Utenom Las Vegas-turer er også det å spise middag ute på en restaurant for deretter å se en film på kino, en klar favoritt hos paret.

Et savn etter reising

De legger imidlertid ikke skjul på at det er reising som står øverst på listen, en hobby de begge setter stor pris på. Det har det dessverre ikke blitt så mye av i går grunnet pandemien.

- Det vi faktisk er best på er å reise. Vi merker at vi ikke har fått reist på en stund, sier Thorsen.

- Endret det seg da dere fikk barn?

- Han måtte bli eldre, men nå er han snart to, så nå begynner det å bli innafor å være bort en helg. Men det er også noe fint som har kommet ut av dette. Den vanvittige reisingen er kanskje noe vi burde kutte litt ned på, svarer Gjelsvik, og legger til:

- Det som er positivt er at det er mye man kan gjøre på Teams. Nå tenker jeg spesielt på folk som pendler og flyr hver eneste dag, som kanskje er litt unødvendige reiser. Da kan man ta det møtet på Teams.

LES OGSÅ: - Bryllupet ble bare tull og tøys

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer