<strong>USEXY:</strong> Ifølge Eva Mendes er mann og kone svært usexy å være. Foto: All Over Press
USEXY: Ifølge Eva Mendes er mann og kone svært usexy å være. Foto: All Over Press Vis mer

- Derfor gifter jeg meg aldri

Eva Mendes overrasket under talkshow-besøk.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren og modellen Eva Mendes (37) overrasket seerne da hun nylig besøkte talkshow-verten Chelsea Handler, og forklarte at hun aldri kommer til å gifte seg med kjæresten George Augusto.

- Jeg er ikke imot at andre gifter seg. Jeg liker ideen om en union, men jeg synes det er så gammeldags. Vi tenkte på å gjøre det for land, men hvor uromantisk er det?, sa Mendes under TV-opptredenen.

Mendes gleder seg til å kunne omtale Augusto som kjæreste sin når hun blir eldre.

- Jeg synes det er sexy å være sammen med noen i 50- og 60-årene og si: «Han er min kjæreste». Jeg synes mann og kone blir veldig usexy.

Stjernen påpekte at det ikke var en sjanse i havet for at hun noen gang kommer til å inngå ekteskap.

- Nei, det kommer jeg ikke til å gjøre, det er ikke personlig. Jeg tenker: «Hvorfor?». Hvis man elsker noen og man har en spirituell kobling, synes jeg ikke et stykke papir er det som skal til.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Nakenbilder av Eva Mendes stjålet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer