MASKER: Kjendisene har under årets Coachella-festival omfavnet en ny trend, nemlig munnbind. Her er Jordyn Woods (t.v) Kendall Jenner og Hailey Baldwin. Skjermdump: Instagram
MASKER: Kjendisene har under årets Coachella-festival omfavnet en ny trend, nemlig munnbind. Her er Jordyn Woods (t.v) Kendall Jenner og Hailey Baldwin. Skjermdump: InstagramVis mer

Coachella:

Derfor går stjernene med munnbind

- Dette er en trend jeg ikke tror kommer til å slå an her til lands.

De siste dagene har den årlige musikk- og kunstfestivalen Coachella samlet millioner av fans i Colorado-ørkenen i California.

Festivalen har foregått på Empire Polo Club i Indo siden 1999, og har gradvis vokst seg til å bli en av verdens mest populære. Det skjedde etter at bandet Pearl Jam seks år tidligere valgte klubben til fordel for store, etablerte konsertlokaler kontrollert av Ticketmaster.

Lokasjonen har gjort til at festivalgjengerne gjerne kler seg i karakteristiske hippieinspirerte antrekk, men noen utfordringer er det helt klart med at den gjeve festivalen foregår i en ørken.

I år har også et nytt plagg blitt en trend blant de mange stjernene på festivalen.

Bærer munnbind

De forsøker ikke å kopiere Alan Walker, og har heller ikke ranet en bank. Det er den knusktørre ørkenen og stekende California-sola som gjør at festivalgjengerne bærer munnbind, eller tørkle over nese og munn, på årets festival.

Logg inn for å bruke tjenesten!

For å se dette innholdet eller bruke tjenesten må du være logget inn med en aID-bruker.
Det er helt gratis!

aID benyttes bl.a. på Dagbladet Pluss og på aMedias nettaviser. Hvis du ikke har en aID-bruker, kan du registrere deg her. Det er helt gratis.