Isabella Martinsen på «God Morgen Norge»:

Derfor går hun uten sko under sending

Isabella Martinsen har blitt sett i sokkelesten flere ganger under «God Morgen Norge». Nå forteller hun hvorfor.

UTEN SKO: Isabella Martinsen helt i starten av mandagens sending av «God Morgen Norge». Overfor Dagbladet forteller hun hvorfor hun har droppet skoa. Foto: TV 2
UTEN SKO: Isabella Martinsen helt i starten av mandagens sending av «God Morgen Norge». Overfor Dagbladet forteller hun hvorfor hun har droppet skoa. Foto: TV 2 Vis mer

Før klokka bikker sju hver dag har programlederne i «God Morgen Norge» både finstasen og sminka på, klare for å lede seerne gjennom de første timene av dagen.

Programmet ser som regel ut til å gå knirkefritt for seg, men faste seere har kanskje bitt seg merke i at værmelder Isabella Martinsen (40) dropper en liten detalj helt i starten av programmet.

Når de går gjennom planen for dagen og streifer innom været, kan man nemlig se at Martinsen står uten sko. Ifølge 40-åringen har riktignok garderobedetaljen en helt vesentlig forklaring.

- Dårlig tid

- Vel, det er egentlig bare et kjedelig svar på dette, nemlig at jeg blir for høy for utsnittet hvis jeg har skoene på når jeg står foran kartet, sier hun til Se og Hør, og legger til at også hun får sko på beina etter hvert.

- Jeg tar ikke på sko før jeg sitter i sofaen hvor jeg vet at beina vises. En annen ting er det at jeg ikke er så stødig på tynne hæler til at jeg ikke har dem på mer enn høyst nødvendig, fortsetter hun.

Ifølge Martinsen kommer hun som regel småløpende inn i studio i siste sekund, og er derfor mye kjappere på sokkelesten. Hun innrømmer at det er på sin plass med sko, selv om hun bare passerer kamera før vignetten er på.

- Det gjelder jo faktisk der også, under nedtellingen til vi går på.

Spøkefullt sier 40-åringen følgende:

- Jeg lover å skjerpe meg (litt) på dette, og så satser jeg på at ingen har følt seg støtt av dette og at ingen overordnede leser saken deres og sender meg en sinnamail.

Se og Hør har vært i kontakt med TV 2, som ikke ønsker å kommentere saken.

Kapret jobben

Det er 19 år siden nordlendingen først dukket opp på skjermen som TV 2s nye værpresentatør. Tidligere har hun fortalt til Dagbladet at det var ganske tilfeldig hvordan hun først havnet hos kanalen.

Hun møtte tidligere værpresentatør Benedicte Rasmussen via en felles kamerat på fest, som fortalte at de søkte folk og at hun burde komme på audition.

- Først ble jeg så smigra av at hun i det hele tatt spurte meg, så jeg hadde egentlig ikke lyst til å ødelegge det ved å dra på intervju og bli avvist.

- Men da spurte min daværende stefar om jeg var «helt idiot», som ikke ville ta den sjansen, sa hun videre.

Det var den dytten i ryggen hun trengte, fortalte hun. Litt seinere dro hun nemlig ned til TV 2 med et seks sider langt søknadsbrev - og fikk jobben.

Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg er ved bristepunktet