Miley Cyrus:

Derfor går hun raskt videre

Superstjernen gjestet nylig «Skavlan», hvor hun blant annet åpnet opp om følelseslivet sitt.

ÅPEN OM TAP: Miley Cyrus legger ikke skjul på at hun har gått gjennom flere tap. Hun har imidlertid sine metoder for å takle sorg. Her med sin tidligere ektemann Liam Hemsworth i 2019. Foto: Kyle Grillot/ AFP/ NTB
ÅPEN OM TAP: Miley Cyrus legger ikke skjul på at hun har gått gjennom flere tap. Hun har imidlertid sine metoder for å takle sorg. Her med sin tidligere ektemann Liam Hemsworth i 2019. Foto: Kyle Grillot/ AFP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det et snart ett og et halvt år siden nyheten om at Miley Cyrus (27) og Liam Hemsworth (30) skulle skilles skapte oppstandelse blant fansen. På tidspunktet hadde paret vært gift i litt over et halvt år, noe som var grunnen til at nyheten kom brått på for mange.

I etterkant av bruddnyheten var det derimot andre faktorer enn selve bruddet som verserte i media. Cyrus ble nemlig kort tid senere observert i hete omfavnelser med tv-personlighet og blogger Kaitlynn Carter (32), og artisten ble raskt anklaget for å gå for raskt videre.

BRUDD: Miley Cyrus og Kaitlynn Carter gikk hver til sitt i fjor høst etter få måneder som par. Foto: DIGGZY / SplashNews/ NTB
BRUDD: Miley Cyrus og Kaitlynn Carter gikk hver til sitt i fjor høst etter få måneder som par. Foto: DIGGZY / SplashNews/ NTB Vis mer

Forholdet til Carter varte derimot ikke lange stunden, men da tok det heller ikke lang tid før et nytt menneske inntok Cyrus' kjærlighetsliv. Denne gang var det den australske artisten Cody Simpson (23), som datet artisten i ti måneder før de gikk hver til sitt i august.

Etter noen turbulente år, åpner Cyrus seg nå om følelseslivet. Det gjorde hun nylig i et intervju hos ingen ringere enn norske «Skavlan».

- Helbredes ved bevegelse

I intervjuet kommer programleder Fredrik Skavlan (54) inn på at Cyrus snart entrer 30-årene. I den anledning spør han om stjernen mener hun har blitt mer eller mindre følelsesstyrt med årene.

- Det spørs om du spør gutter jeg har gjort det slutt med. De vil si mindre, men jeg tror mer, sier hun spøkefullt.

GJEST: Slik så det ut da Miley Cyrus gjestet «Skavlan» forrige uke. Foto: Pernilla Thelaus/ NTB
GJEST: Slik så det ut da Miley Cyrus gjestet «Skavlan» forrige uke. Foto: Pernilla Thelaus/ NTB Vis mer

Videre blir artisten mer seriøs, og forteller om stigma hun opplever rundt sitt eget kjønn. Deretter går hun inn på traumene og tapene hun selv har opplevd i løpet av de siste årene.

- Kvinner som legger ting raskt bak seg blir sett på som kalde. Jeg har vært gjennom en del tap de siste årene. Huset mitt brant ned i Malibu, jeg har gått gjennom en skilsmisse, og nylig mistet jeg bestemor, som jeg sto svært nær, begynner hun, og fortsetter:

- Jeg forstår at folk kan bli overveldet av ting de erfarer i livet. Det er ikke enkelt, men man kan lage seg noen verktøy man kan bruke. Min måte er ikke å gråte for å bli ferdig med ting, men heller å bare gå videre. Jeg helbredes ved bevegelse, gjennom å reise og møte nye mennesker. Man mister et menneske, men så kommer et nytt inn i livet ditt, forklarer hun.

HÅP: Thammy og Nate gjorde det slutt bare måneder etter innspillingen av «Love Island», men åpner opp for at de kan finne tilbake til hverandre igjen. Vis mer

- Jobber med oss selv

Selv om Cyrus hevder hun leger fortidens sår ved å bare gå videre, har ting tilsynelatende bremset opp på kjærlighetsfronten etter bruddet med Simpson i sommer.

Det var i en livesending på Instagram at «Midnight Sky»-sangeren skal ha bekreftet bruddnyheten.

- I dag ble det kjent at jeg og kjæresten min har slått opp. Det ble bekreftet av en «troverdig kilde» selv om ingen er troverdige i et forhold annet enn de to som er i det, sa hun ifølge Cheat Sheet, og fortsatte:

- Men akkurat nå kan ikke to halve forme en hel, og vi jobber med oss selv for å bli menneskene vi vil være.

Francesca Farago og Harry Jowsey forlovet seg etter deres opptreden i Netflix-serien «Too hot to handle». Nå har kjærligheten tatt slutt. Vis mer

Skitten skilsmisse

Bruddet med Simpson kan altså se ut til å ha gått fredelig for seg, i motsetning til skilsmissen med Hemsworth i fjor sommer. Kort tid etter bruddet ble det nemlig hevdet at skuespilleren fikk vite at Cyrus ville skilles via media.

- Liam og Miley har bestemt seg for å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem, het det i uttalelsen fra Mileys representant tidlig i august 2019.

Selv om det lyder i uttalelsen at Liam og Miley var enige om denne beslutningen, mente kilder nær «The Hunger Games»-stjernen at dette var nytt også for ham, ifølge Page Six.

På tidspunktet skal Hollywood-stjernen ha oppholdt seg i Australia, og han skal ha funnet ut om skilsmissen nettopp gjennom den uttalelsen.

I ettertid ble det hevdet at Cyrus' eks-svigerfamilie var rasende på henne. Hemsworths eldre bror Chris Hemsworth (37) og hans kone, Elsa Pataky (44), skal blant annet ha bedt Cyrus holde seg unna eksmannen.

LES OGSÅ: - Sannheten bak ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer