Miley Cyrus:

Derfor går hun raskt videre

Superstjernen gjestet nylig «Skavlan», hvor hun blant annet åpnet opp om følelseslivet sitt.

ÅPEN OM TAP: Miley Cyrus legger ikke skjul på at hun har gått gjennom flere tap. Hun har imidlertid sine metoder for å takle sorg. Her med sin tidligere ektemann Liam Hemsworth i 2019. Foto: Kyle Grillot/ AFP/ NTB
ÅPEN OM TAP: Miley Cyrus legger ikke skjul på at hun har gått gjennom flere tap. Hun har imidlertid sine metoder for å takle sorg. Her med sin tidligere ektemann Liam Hemsworth i 2019. Foto: Kyle Grillot/ AFP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det et snart ett og et halvt år siden nyheten om at Miley Cyrus (27) og Liam Hemsworth (30) skulle skilles skapte oppstandelse blant fansen. På tidspunktet hadde paret vært gift i litt over et halvt år, noe som var grunnen til at nyheten kom brått på for mange.

I etterkant av bruddnyheten var det derimot andre faktorer enn selve bruddet som verserte i media. Cyrus ble nemlig kort tid senere observert i hete omfavnelser med tv-personlighet og blogger Kaitlynn Carter (32), og artisten ble raskt anklaget for å gå for raskt videre.

Forholdet til Carter varte derimot ikke lange stunden, men da tok det heller ikke lang tid før et nytt menneske inntok Cyrus' kjærlighetsliv. Denne gang var det den australske artisten Cody Simpson (23), som datet artisten i ti måneder før de gikk hver til sitt i august.

Etter noen turbulente år, åpner Cyrus seg nå om følelseslivet. Det gjorde hun nylig i et intervju hos ingen ringere enn norske «Skavlan».

- Helbredes ved bevegelse

I intervjuet kommer programleder Fredrik Skavlan (54) inn på at Cyrus snart entrer 30-årene. I den anledning spør han om stjernen mener hun har blitt mer eller mindre følelsesstyrt med årene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer