Derfor går han til psykiater

- Jeg har noen tanker jeg baler litt med, sier fiolinisten Arve Tellefsen.

FÅR HJELP: Arve Tellefsen forteller i den nyeste utgaven av bladet Vi Over 60 at han tar timer hos en psykiater. Foto: SCANPIX
FÅR HJELP: Arve Tellefsen forteller i den nyeste utgaven av bladet Vi Over 60 at han tar timer hos en psykiater. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hele Norges fiolinist Arve Tellefsen (77) forteller til bladet Vi Over 60 at han ikke er overbegeistret over å bli gammel, men at han har prøver å venne seg til det. 

- Jeg har trodd jeg var udødelig. Selv om alle sier at livet skal ta slutt en gang, sier han til bladet.

Tellefsen avslører også at han har begynt å besøke en psykiater jevnlig.

- Jeg har begynt å ta timer hos en psykiater. Jeg har noen tanker jeg baler litt med. Det er godt å snakke med noen som har en profesjonell tilnærming. Bare det å snakke gjør godt. Særlig for den som er ensom. Mange er det. Nå er ikke jeg det, sier han. 

Tellefsen, som begynte med fiolin som seksåring, er gift med Kristin Slørdahl (53) og de har to døtre sammen på henholdsvis 10 og 12 år.  For snaue to år siden fortalte han til Dagbladet hvordan han var som pappa. 

- Jeg er av den forsiktige og nervøse typen. Hele tiden bekymret for hva som kan skje om de går alene til skolen. Det følger nok med alderen, jeg tror yngre fedre er mer uredde, sa han.

Tellefsen har også opplevd helseproblemer, da han ble akutt innlagt på sykehus i 2012. Heldigvis gikk det bra - men kort tid etter ble også hans yngste datter akutt innlagt på sykehus. Da med sprukket blindtarm. Noe som den gang førte til at han måtte avlyse to konserter. 

- Våre barn er selvfølgelig viktigere enn alt annet, skrev han den gang i en melding til Dagbladet.

LES OGSÅ: - Jeg var redd for å miste datteren min

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer