DYREMOTIV: I hvert program av «Siffer» viser Røislien seg fram i en t-skjorte med dyremotiv. Foto: NRK
DYREMOTIV: I hvert program av «Siffer» viser Røislien seg fram i en t-skjorte med dyremotiv. Foto: NRK Vis mer

Derfor går han i slike t-skjorter

- Dette er dønn alvor, sier den populære programlederen Jo Røislien. Se video.

Publisert
Se video med Jo Røislien nederst i saken!

SEHER.NO: Med over en halv million TV-seere i snitt, har Jo Røisliens NRK-program «Siffer» tatt seerne med storm denne høsten. Og mange har sikkert lagt merke til de programlederens fargerike t-skjorter med dyremotiv. Nå forklarer han grunnen til hvorfor har bærer disse plaggene.

- Jeg hadde en periode hvor jeg hadde enormt dilla på kattepuser og hester i «slow motion». Det var umulig for meg å være på TV uten å ta akkurat det med meg inn. Nå er serien ferdig innspilt, så nå har jeg gått over til alver, sier Røislien til Seher.no.

Til sammenligning viste Knut Nærum seg tidligere i «Nytt på nytt» med t-skjorter med festlige motiver fra episode til episode. For Røislien er derimot dette ikke humoristisk ment.

- Knut Nærum viste seg i morsomme t-skjorter. Mitt forhold til disse pusekattene og hestene er ikke at det er morsomt, dette er dønn alvor. Jeg er veldig glad i innovasjon som sådan: Det å kombinere rare og feil ting og sette dem sammen. Forskning handler jo mye om det. For meg er voksne menn med pusekatter og hester en kombinasjon som er helt feil - ergo er det helt riktig.

Og programlederen har allerede mottatt mange reaksjoner på t-skjortene sine. Det synes Røislien er morsomt.

- Ja, mange liker det og mange misliker det. Jeg storkoser meg med at folk bruker energi på å mislike en t-trøye, sier han til Seher.no.

På programlederens hjemmeside skriver Jo Røislien følgende om seg selv: «Jeg har hår som et norsk skogstroll». Det har han hatt de siste fem-seks årene.

- Før hadde jeg mye kortere hår. Men på et tidspunkt ble jeg skadet, jeg husker ikke om jeg ødela en tå eller noe lignende. Jeg fikk i hvert fall beskjed av legene om å ikke dusje på to eller tre uker. Da bestemte jeg meg for å kjøre forfallet fullt ut. Jeg lot alt gro, og da det hadde gått noen uker så tenkte jeg: «Hei, dette var mye kulere enn det håret jeg hadde før!», så jeg har latt det være sånn siden.

«Siffer» sendes på NRK 1 søndager klokka 20.05. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ser du forskjellen på Knut Nærum?[obj:media:10221]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer