Live og Tore

Derfor går de ikke med giftering

- Jeg turte ikke å si noe.

LIVE OG TORE: Paret har vært gift siden 2013, men ingen har på giftering. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
LIVE OG TORE: Paret har vært gift siden 2013, men ingen har på giftering. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er i en episode av NRK-podkasten «Julestemning med Live og Ronny» det kommer frem noe som får programleder Ronny Brede Aase (37) til å både le høylytt, og løfte øyenbryna så høyt at man nærmest kan høre det gjennom høyttaleren.

Midt i en gjettelek hvor Ronny har fått tilfeldige folk på gaten til å gjenskape kjente julefilmer, og Live Nelvik (40) skal gjette hvilken film det er snakk om, slipper hun bomben - langt inne i en dyp og julete resonnering:

KRISE: Live Nelvik forteller om en gang det holdt på å gå galt for henne og Tore Sagen. Video: NRK Vis mer

- Det er Die Hard! Det er en familiefilm for meg, selv om det er kun to i husholdningen som ser den. Tore har en replikk hvor han etterligner Bruce Willis (hovedrollen i filmen, journ.anm.), tar på gifteringen sin, som vi begge har mistet. Men da han hadde den, tullet han med ringen, så på meg og sa «just the fax, ma'am. Just the fax», sier hun og etterligner stemmen med full innlevelse.

Utvilsomt en artig scene og gjenskapning av filmen, men det er ikke akkurat den delen av historien verken vi eller Ronny legger mest merke til.

- Unnskyld meg, men har dere begge mistet gifteringen?! avbryter Ronny forfjamset.

- Den har vi mistet, 100 prosent. Først var det meg, som ikke turte å si noe, så jeg gikk til David Andersen for å bestille en ny i smug fordi jeg skammet meg sånn. Så viste det seg at Tore hadde mistet sin også. Vi tror han bakte den inn i en ravioli, sier hun i podkasten og ler høyt.

SAMMEN: Slik ble Live Nelvik og Tore Sagen kjærester. Video: NRK Vis mer

Et uslåelig lim

Det er for så vidt ikke første gangen Live snakker varmt om humoren og humøret hun og Tore har i forholdet sitt. I 2021 gjorde KK et stort intervju med henne, hvor hun fikk spørsmål om hvilke likheter hun ser mellom sine foreldre da hun vokste opp, og hvordan hun og Tore er for deres tre barn.

- Det jeg føler mamma og pappa bar veldig preg av, er en felles humor. Jeg har alltid vært overbevist om at foreldrene mine hadde det veldig gøy sammen og konkludert med at det må være et uslåelig lim i et forhold, sa Live til KK den gang.

Hun fortalte videre at det er akkurat slik hun føler at hun har det med ektemannen Tore. Paret, som på den tiden begge var ansatt i statskanalen NRK, ble kjærester i 2010. Tre år senere sto bryllupet på idylliske Hukodden Strandrestaurant på Bygdøy i Oslo.

PUPPEN: Steinar Sagen fortalte på «Lindmo» at han pleier å klype Catrin Sagen i puppen etter de har kranglet. Vis mer

– Jeg føler selv at jeg har funnet akkurat det samme, for Tore og jeg har det veldig gøy sammen. Jeg elsker når han ­parodierer en dårlig side ved meg, og jeg gjør det samme til­bake, og han ser sin dårlige side ved at jeg blåser den opp. Jeg tror at det er sånn vi har unngått mange krangler. Vi tuller heller med det.

Denne saken ble først publisert på KK.no

LES OGSÅ: Deler gladnyhet