Derfor går de alltid i de samme klærne

«The Voice»-dommerne skifter ikke klær før hvert program.

SKIFTER IKKE: Mentorene i The Voice: Magne Furuholmen, Yosef Wolde-Mariam, Hanne Sørvaag og Sondre Lerche har på seg de samme klærne i hvert program. Foto: TV2
SKIFTER IKKE: Mentorene i The Voice: Magne Furuholmen, Yosef Wolde-Mariam, Hanne Sørvaag og Sondre Lerche har på seg de samme klærne i hvert program. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Over 600 000 nordmenn ser talentprogrammet «The Voice» hver fredag på TV2. Observante TV-seere har nok lagt merke til at de fire mentorene Magne Furuholmen (49), Hanne Sørvaag (32), Yosef Wolde-Mariam (33) og Sondre Lerche (29) har på seg de samme klærne i hver episode.

Informasjonsmedarbeider i TV2 Katrine Wergeland forklarer at det er rent tekniske hensyn som ligger bak klesvalget.

- Alle episodene er spilt inn over en kort periode. Under innspilling vet vi ikke hvilken rekkefølge deltagerne vil vises, og det hadde sett rart ut dersom mentorene plutselig skiftet klær, sier Wergeland til Seoghør.no.

Lerche har alltid på seg rutete flanellskjorte mens Furuholmen og Yosef har skjorte og vest. Programmets eneste kvinnelige programleder, Hanne Sørvaag er gjenganger i grå topp.

Wergeland bekrefter også at kanalen har fått en del henvendelser med spørsmål om mentorenes klær.

- Det er en del som lurer på hvorfor de alltid har på seg det samme. Mentorene synes det er ok, og det har ikke vært noe tema, sier hun.

  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Føler de saboterte meg  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer