POSTET VIDEO: Miley Cyrus postet i helgen en video på YouTube, hvor hun rapper og forteller fansen hvorfor hun ikke lenger kan ha kontakt med dem på Twitter. Foto: YouTube
POSTET VIDEO: Miley Cyrus postet i helgen en video på YouTube, hvor hun rapper og forteller fansen hvorfor hun ikke lenger kan ha kontakt med dem på Twitter. Foto: YouTubeVis mer

Derfor ga Miley opp Twitter

Anonym hets ble for mye for "Disney"-stjernen. Se video.

SEHER.NO: "Hannah Montana"-stjernen Miley Cyrus (16) slettet nylig Twitter-profilen sin, til fansens store fortvilelse, og nå har hun postet en video på YouTube hvor hun forteller hvorfor hun meldte seg ut av nettstedet.

I videoen rapper og danser 16-åringen, og forklarer at ryktene er sanne, og at hun har slettet kontoen sin på Twitter.

Se videoen nederst i saken. 

"Jeg måtte si farvel, og denne lille rappen er for å fortelle fansen min hvorfor" sier hun i videoen, som ble postet på YouTube i helgen.

Ifølge UsMagazine postet Cyrus en av sine siste beskjeder på Twitter torsdag, hvor hun skrev at "The Last Song"-kollegaen Liam Hensworth var den som oppfordret henne til å melde seg ut.

"Liam har ikke Twitter, og han vil at jeg skal slette min av god grunn." skrev hun.

Spekulasjonene om en romanse mellom de to skjøt i været da Cyrus kysset den australske skuespilleren på en flyplass i Tennessee i august, men i videoen avkrefter hun at han er grunnen til at hun forlot Twitter.

"Det var ikke fordi vennen min ba meg om det" rapper hun, og fortsetter:

"Jeg sluttet å leve for øyeblikkene, og begynte å leve for folk. Jeg vil at privatlivet mitt skal være privat. Jeg lever for meg."

I tillegg til YouTube-videoen, postet 16-åringen også et langt innlegg på hjemmesiden sin om hvorfor hun forlot Twitter. Der forklarer hun at nettstedet - og internett generelt - har tatt opp for mye av tiden hennes.

"Jeg tror barn over hele verden kanskje kunne tatt en liten ferie fra internett. Problemet mitt med internett er at det gjør negativitet så tilgjengelig. Det lar folk anonymt såre andre uten noen konsekvenser. Det er ikke den virkelige verden." skriver hun på nettsiden sin, ifølge PerezHilton.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Pappa forsvarer Mileys strippedans