Samira Wiley:

Derfor ga de datteren «guttenavn»

Ble født for en drøy måned siden.

FORELDRE: Samira Wiley og kona Lauren Morelli ble nylig foreldre til en jente. Navnet har imidlertid sjokkert. Foto: Jordan Strauss / INVISION / TT / NTB
FORELDRE: Samira Wiley og kona Lauren Morelli ble nylig foreldre til en jente. Navnet har imidlertid sjokkert. Foto: Jordan Strauss / INVISION / TT / NTB Vis mer
Publisert

I april kunne endelig «Orange Is the New Black» og «The Handmaids Tale»-skuespiller Samira Wiley (35) og manusforfatter, Lauren Morelli (38), ønske sitt første barn sammen velkommen.

Nyheten ble imidlertid ikke kjent før forrige uke, da paret delte nyheten i forbindelse med morsdag i USA. Søndag delte nemlig Wiley at paret hadde blitt foreldre til en liten jente 11. april.

«God morsdag til min vakre kone, som for fire uker siden i dag fødte vårt første barn - vår vakre datter, George», skrev Wiley til et Instagram-bilde av den nyfødte datteren.

De kunne samtidig avsløre at datteren har fått navnet George Elizabeth - noe som har fått fansen til å klø seg i hodet.

AVSLØRER: Justin Theroux er en amerikansk skuespiller og var tidligere gift med Jennifer Aniston. Nå avslører onkelen at «alle» har uttalt navnet hans feil. Video: Se og Hør Vis mer

Navneforvirring

De fleste tenker nok på George som et klassisk guttenavn. I kongelig sammenheng er det bare menn som har fått navnet, og i kjendisverden er situasjonen den samme - George Clooney (60), George Michael og George Harrison.

Derfor ble også det uvanlige navnevalget et natulig tema å ta opp for talkshowverten Jimmy Kimmel (53), da Samira denne uke gjestet programmet.

- Folk er veldig forvirret, noen folk, av det, sier hun, og fortsetter:

- Vi må lære den neste generasjonen om dette, og jeg skulle ønske jeg hadde en skikkelig dyp historie å fortelle om George, for jeg vet at det er det folk ønsker og du må gi folk det de ønsker. Men jeg bare liker navnet skikkelig godt, jeg synes det er søtt.

Videre forteller hun at hun har gjort en del research, og fant ut at det faktisk var et jentenavn på 1800-tallet.

- Men folk tror meg ikke når jeg sier det, ler hun, og påpeker at også Nancy Drews bestevenn het George. Hun het imidlertid egentlig Georgia Fayne, men fikk kallenavnet George.

BESTEMT SEG: Etter seks uker, fikk Mari Haugersveens sønn endelig navn. Video: Privat Vis mer

Lykkelig gift

Samira og Lauren møtte hverandre under innspillingen av «Orange Is the New Black» i 2014. Ifølge svenske Expressen ble de et par bare kort tid etter. Det var bare noen få år etter at sistnevnte innså at hun likte jenter.

- Jeg forsto at jeg var homofil høsten 2012, en av de første dagene under innspillingen av serien, skrev hun i en tekst for noen år siden.

I 2016 tok paret forholdet et steg videre, og forlovet seg. For fire år siden ble de kone og kone, da de giftet seg i Palm Springs.

FEIL: Andy Cohen er på besøk i «the tonight show with jimmy fallon» og der forteller han hvordan men egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

Bryllupets beliggenhet var spesielt for paret, ettersom det var der «Orange Is the New Black»-manusforfatteren gikk ned på kne og fridde til sin kjære.

Overfor People uttalte skuespilleren den gang at det å gifte seg hadde endret livet hennes.

- Livet handler ikke bare om deg lenger, men om deg og partneren din som en helhet. Livet handler om å navigere det sammen, sa «The Handmaid's Tale»-skuespilleren til magasinet.

LES OGSÅ: Avslørte babynavnet: - Han ble irritert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer