Jennifer Garner

- Derfor frir han ikke

Jennifer Garner skal være svært lykkelig med sin nye kjæreste, men det betyr ikke at kirkeklokkene ringer.

NYTT FORHOLD: Jennifer Garner har i snart to år vært sammen med John Miller. Kilder nær dem hevder hun ikke er klar for å gifte seg helt ennå. Foto: NTB Scanpix
NYTT FORHOLD: Jennifer Garner har i snart to år vært sammen med John Miller. Kilder nær dem hevder hun ikke er klar for å gifte seg helt ennå. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Høsten 2018 ble det kjent at skuespiller Jennifer Garner (47) hadde datet den seks år yngre forretningsmannen John Miller (40) i et halvt år. Siden den gang har paret holdt en svært lav profil, og har kun blitt observert sammen et par ganger.

Det betyr likevel ikke at lykken ikke smiler mellom dem. Ifølge Us Weekly skal de nemlig ha det svært bra sammen, og barna deres skal også ha blitt introdusert for hverandre.

Jennifer Garner har tidligere vært gift med Ben Affleck (47) som hun har barna Violet (14), Seraphina (11) og Samuel (7) med, og John Miller har også barn fra et tidligere forhold.

- Vil gifte seg

Men selv om alt ser ut til å være rosenrødt mellom skuespilleren og hennes nye flamme, er hun angivelig ikke klar for å få ring på fingeren riktig ennå.

Det amerikanske magasinet skriver nemlig at John gjerne vil fri til «13 snart 30»-stjernen, men at han er klar over at 47-åringen ikke liker å forhaste seg.

- Han vil gjerne gifte seg, men hun kan ikke bli pushet, sier kilder nær paret til Us Weekly.

LAV PROFIL: Jennifer og John fotografert i 2018. Paret verner godt om privatlivet sitt. Foto: NTB Scanpix
LAV PROFIL: Jennifer og John fotografert i 2018. Paret verner godt om privatlivet sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det forelskede paret skal blant annet nylig ha vært på en skiferie i Montana sammen, og trives i hverandres selskap. Det kan med andre ord se ut til at Jennifers nære bånd til eksmannen ikke påvirker hennes nye forhold.

Støtter hverandre

Etter at hun skilte seg fra «Batman»-stjernen har det kommet tydelig frem at Ben, som har gjennomgått behandling for alkoholisme, har funnet mye støtte hos Jennifer. Hun har ved flere anledninger stått støtt ved eksmannens side, men nå skal hun ikke føle like mye på presset lenger.

- Bens kamp for å være edru påvirker ikke forholdet deres, ettersom Jennifer ikke føler at hun har hovedansvaret for ham lenger, sier kilder til magasinet.

Likevel har 47-åringen tidligere uttalt at hun alltid vil støtte Ben, selv om de har gått fra hverandre.

Det var sommeren 2015 nyheten kom om at Jennifer Garner og Oscar-vinneren hadde gått hver til sitt. Duoen bekreftet selv bruddet dagen etter deres ti års bryllupsdag.

«Etter nøye vurdering har vi tatt den vanskelige beslutningen om å skilles. Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, og en forpliktelse til å oppdra barna våre sammen», het det i en uttalelse.

Ny flamme

I etterkant virket det som om paret prøvde å finne tilbake til hverandre, og Ben ble lenge boende i familiens gjestehus. Men i april 2017 satte Ben og Jennifer spikeren i kista ved å signere skilsmissepapirene, og i mai samme år flyttet han ut av boligen.

To måneder senere fant han lykken på nytt med «Saturday Night Live»-produsenten Lindsay Shookus (39). Affleck og Shookus hadde et av-og-på forhold fra sommeren 2017 og frem til våren i fjor.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

I oktober ble riktignok Ben koblet til musikeren Katie Cherry.

- De liker hverandre veldig godt, fortalte en kilde til Us Weekly den gang.

Videre hevdet kilden at duoen traff hverandre på den eksklusive dating-appen Raya et par måneder tidligere, og at de hadde truffet hverandre noen ganger etter dette.

- På nåværende tidspunkt er det ikke veldig seriøst, hevdet en annen kilde.

Hva som er ståa mellom dem nå er imidlertid ikke kjent.

LES OGSÅ: Skilt ett år etter bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer