Jennifer Garner

- Derfor frir han ikke

Jennifer Garner skal være svært lykkelig med sin nye kjæreste, men det betyr ikke at kirkeklokkene ringer.

NYTT FORHOLD: Jennifer Garner har i snart to år vært sammen med John Miller. Kilder nær dem hevder hun ikke er klar for å gifte seg helt ennå. Foto: NTB Scanpix
NYTT FORHOLD: Jennifer Garner har i snart to år vært sammen med John Miller. Kilder nær dem hevder hun ikke er klar for å gifte seg helt ennå. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Høsten 2018 ble det kjent at skuespiller Jennifer Garner (47) hadde datet den seks år yngre forretningsmannen John Miller (40) i et halvt år. Siden den gang har paret holdt en svært lav profil, og har kun blitt observert sammen et par ganger.

Det betyr likevel ikke at lykken ikke smiler mellom dem. Ifølge Us Weekly skal de nemlig ha det svært bra sammen, og barna deres skal også ha blitt introdusert for hverandre.

Jennifer Garner har tidligere vært gift med Ben Affleck (47) som hun har barna Violet (14), Seraphina (11) og Samuel (7) med, og John Miller har også barn fra et tidligere forhold.

- Vil gifte seg

Men selv om alt ser ut til å være rosenrødt mellom skuespilleren og hennes nye flamme, er hun angivelig ikke klar for å få ring på fingeren riktig ennå.

Det amerikanske magasinet skriver nemlig at John gjerne vil fri til «13 snart 30»-stjernen, men at han er klar over at 47-åringen ikke liker å forhaste seg.

- Han vil gjerne gifte seg, men hun kan ikke bli pushet, sier kilder nær paret til Us Weekly.

Det forelskede paret skal blant annet nylig ha vært på en skiferie i Montana sammen, og trives i hverandres selskap. Det kan med andre ord se ut til at Jennifers nære bånd til eksmannen ikke påvirker hennes nye forhold.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer