Derfor fortalte hun om moren og brorens død

- Det føltes veldig godt å få lov til å tulle med det på en scene, sier TV 2-stjernen Else Kåss Furuseth.

SNAKKER UT: - Døden er det tristeste i verden, men midt i det vanskelige er det også lov å le og føle glede. Jeg hadde et ønske om å lage noe som betyr noe, sier Else Kåss Furuseth. Dette bildet er hentet fra da hun gjestet «Skavlan»-studio i sep Foto: STELLA PICTURES
SNAKKER UT: - Døden er det tristeste i verden, men midt i det vanskelige er det også lov å le og føle glede. Jeg hadde et ønske om å lage noe som betyr noe, sier Else Kåss Furuseth. Dette bildet er hentet fra da hun gjestet «Skavlan»-studio i sep Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da Else Kåss Furuseth (31) var 11 år begikk mammaen hennes selvmord. Senere gjorde broren hennes det samme.

Året 2011 var det året da TV 2-kjendisen valgte å snakke åpent ut om sin historie, nå også om hvorfor hun gjorde det i bladet KK, som er i salg fra fredag.

- Jeg ville dele et budskap. Vise at uansett hvor trist ting er, så går det an å leve med det. Derfor bestemte jeg meg for å fortelle at både moren og broren min begikk selvmord. Jeg ville ikke bare fortelle det for å fortelle det, sier Else Kåss Furuseth til bladet.

31-åringen hadde lenge gått og tenkt på at hun ville sette opp en humoristisk forestilling om sorg. Dette endte altså i forestillingen «Kondolerer».

- Døden er det tristeste i verden, men midt i det vanskelige er det også lov å le og føle glede. Jeg hadde et ønske om å lage noe som betyr noe. Dette er en historie jeg har hatt med meg lenge, og jeg har alltid tullet med disse tingene over kjøkkenbordet. Derfor føltes det veldig godt å få lov til å tulle med det på en scene også, forteller «Torsdag kveld fra Nydalen»-komikeren til KK.

I september gjestet Else Kåss Furuseth «Skavlan»-studioet i Stockholm. Der snakket hun også ut om tapet av moren og broren.

- Jeg husker jeg fikk høre at mamma hadde svelget noen piller, og at hun hadde dratt på hytta. Det jeg var mest opptatt av der og da, var at hun hadde dratt på hytta. Faren min hadde nemlig sagt at det ikke gikk an på vinteren fordi det var så mye snø der oppe. Og hver morgen da jeg våknet i etterkant tenkte jeg for meg selv: «Mamma lever, mamma lever». Men så oppdaget jeg jo at hun ikke gjorde det. Så du kan jo si det ble noen dårlige morgener på den tiden, sa hun den gangen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: TV 2-stjernen er singel igjen   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer