<strong>DROPPER REALITY:</strong> Modell Sofia Richie har vært kjæreste med Scott Disick i et par år nå, men blir ikke å se mer av i «Keeping Up with the Kardashians». Foto: NTB Scanpix
DROPPER REALITY: Modell Sofia Richie har vært kjæreste med Scott Disick i et par år nå, men blir ikke å se mer av i «Keeping Up with the Kardashians». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sofia Richie:

Derfor forsvinner hun fra «Keeping Up»

Scott Disicks kjæreste overrasker med ny karrierevei.

Publisert

Det er i overkant av to år siden Scott Disick (36) ble observert for første gang med modell Sofia Richie (21). De to ble raskt et par, og deler ofte sin kjærlighet for hverandre med offentligheten.

Før Sofia var Scott i et høyprofilert forhold med realitystjernen Kourtney Kardashian (40), fram til de gikk hver til sitt i 2015.

KRANGLER: I ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Forholdet ble eksponert for en hel verden gjennom familiens realityprogram «Keeping Up With The Kardashians», hvor Scott også etter bruddet har vært en sentral figur.

Nå kommer det imidlertid fram at modellkjæresten hans ikke blir å se i seriens kommende sesonger - til tross for at hun debuterte i serien i høst.

Satser på ny karriere

Etter at det ble kjent at Scott hadde funnet tonen med 21-åringen for et par år tilbake, har forholdet deres flere ganger vært tema i «Keeping Up With The Kardashians».

Som nevnt debuterte Sofia i serien i høst. Da fikk seerne bevitne paret på familieferie til Finland sammen med Scotts tre barn, Mason (10), Penelope (7) og Reign (5) - og ekskjæresten Kourtney.

View this post on Instagram

Tonight!! New #KUWTK on E! at 9/8c ❤️

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

Det forblir derimot med den ene episoden, i hvert fall hvis vi skal tro Sofia selv. Til ET Online avslører hun nemlig at hun har andre interesser enn å delta i reality-tv.

På spørsmål om hvorfor hun ikke blir å se i det populære realityprogrammet fremover, overrasker hun med en karriereavsløring.

- Vel, fordi jeg ønsker å drive med skuespill. Jeg føler at jeg i en periode på en måte holdt tilbake fordi jeg var redd for å feile, men 2020 er året hvor frykten ikke skal stoppe meg. Jeg kommer til å drive med skuespill ganske snart, avslører modellen til ET.

Fra før har 21-åringen en lysende modellkarriere, hvor hun har frontet kampanjer for store merker som Tommy Hilfiger, Michael Kors og Chanel i løpet av årene. Det er usikkert om modellkarrieren legges på hyllen, nå som hun begir seg ut på nye veier.

<strong>SOFIA RICHIE:</strong> Den unge modellen og aspirerende skuespilleren avbildet på en butikkåpning i Los Angeles tirsdag. Foto: David Buchan/ Movi Inc/ Shutterstock/ NTB scanpix
SOFIA RICHIE: Den unge modellen og aspirerende skuespilleren avbildet på en butikkåpning i Los Angeles tirsdag. Foto: David Buchan/ Movi Inc/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Sluttet å følge Kourtney

Etter modellens avsløring bet flere seg også merke i en annen oppsiktsvekkende detalj. Denne fikk fansen til å spekulere på om det er mer enn en kommende skuespillerkarriere som står i veien for Sofias synlighet i «Keeping Up With The Kardashians».

Flere oppdaget nemlig at modellen sluttet å følge Scotts ekskjæreste på Instagram, skrev Us Weekly torsdag. Det var i høst 22-åringen begynte å følge Kourtney, men hun ble ikke fulgt tilbake.

View this post on Instagram

Can’t get enough of this outfit

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Fredag viste imidlertid Sofias Instagram-profil at hun igjen fulgte Kourtney Kardashian, noe som kanskje kan tyde på at det hele var en glipp.

Fryktet å bli frosset ut

Dette er for øvrig ikke første gang Sofia tar avstand fra Kardashian-familien og «Keeping Up With The Kardashians».

I høst kom det nemlig frem at 21-åringen hadde foreslått overfor sin 15 år eldre kjæreste å flytte til New York, til den andre siden av landet. Det skrev Radar Online.

Bakgrunnen for flytteønsket skal ha vært at det ville hjulpet på modellkarrieren hennes. Det kan imidlertid tenkes at planene nå har endret seg, ettersom Sofia fremover skal satse på en karriere innen skuespill - noe som jo best egner seg i Hollywood.

Hvis dette viser seg å stemme, kommer det nok som en lettelse for Scott, som visstnok skal ha vært nervøs for å forlate Los Angeles og resten av Kardashian-familien.

- Han har alltid vært nervøs for å snu ryggen til familien for lenge, av frykt for at han skal blir frosset ut eller erstattet av noen andre, hevdet en kilde overfor Radar Online i fjor høst.

LES OGSÅ: Dette sier han om ekskonas barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer