Pilotfrue slutter i «Bloggerne»:

Derfor forsvinner de fra skjermen

Ulrik og Julianne Nygård, bedre kjent som «Pilotfrue», kaster inn håndkleet.

SISTE SESONG: Juliane Nygård, også kjent som Pilotfrue, og mannen Ulrik Nygård har sin siste sesong i Bloggerne. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

GRIEGHALLEN (Se og Hør): Torsdag avholdt TV 2 sin årlige høstlansering i Bergen, der de alltid forteller hva den kommende perioden vil by på av egenproduksjoner, filmer og sport. Kanalen kunne blant annet avsløre at en rekke favoritter vender tilbake til skjermen, deriblant «Bloggerne».

Dokusåpen har siden 2014 vært å se på kanalen og tilhørende strømmetjenester, og er nå inne i sin ellevte sesong. Persongalleriet totalt har vært stort, men i år får vi blant andre møte Caroline Berg Eriksen, Linnéa Myhre og Julianne Nygård - alias «Pilotfrue».

Sistnevnte har vært med i fire sesonger av serien, men på lanseringen i ettermiddag slapp hun og ektemannen, Norwegian-pilot Ulrik Nygård, bomba overfor Se og Hør om at de gir seg.

TILBUD: Bloggerne svarer på hva som er de rareste forespørslene de har fått fra annonsører. Vis mer

Kaster inn håndkleet

- Vi har bestemt oss for å gi oss. Vi tenkte på det under innspillingen av sesongen nå, og har nå kommet til en konklusjon. Vi har informert TV 2 om dette, sier paret til Se og Hør på lanseringen, og fortsetter:

- Det har vært lærerikt og gøy, men vi føler vi har mer å by på. Mens vi har vært med, har vi fått andre tilbud vi har vært interessert i, men som vi har måttet takke nei til. Nå blir det mer av familien Nygård i monitor, forteller hun.

FERDIG: Ulrik og Julianne Nygård blir ikke å se i noen ny sesong av »Bloggerne». Her fotografert ved en tidligere anledning, sammen med sønnen Severin. Foto: NTB scanpix / TV 2
FERDIG: Ulrik og Julianne Nygård blir ikke å se i noen ny sesong av »Bloggerne». Her fotografert ved en tidligere anledning, sammen med sønnen Severin. Foto: NTB scanpix / TV 2 Vis mer

De ønsker ikke å uttale seg om hva de skal være med i, men avkrefter ikke at de holder på med et program om familien.

- Får vi se en serie med en tittel à la «Pilotfamilien»?

- Vi driver og filmer nå, og vil gjerne vise frem mer av vår hverdag. Vi er fornøyde med oppmerksomheten og plassen vi har fått i «Bloggerne», men synes det er greit å gi stafettpinnen videre. Vi vil vise mer av oss - noe det ikke har vært tid til i serien. Vi føler oss heldige som har fått være med i «Bloggerne». Kanskje vi tar opp kontakten med dem som har kommet med andre tilbud, eller kanskje vi lager noe eget, sier hun.

PILOTFRUE: Julianne Nygård på TV 2s høstlansering i Bergen, der hun avslørte overfor Se og Hør at hun gir seg i «Bloggerne». Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
PILOTFRUE: Julianne Nygård på TV 2s høstlansering i Bergen, der hun avslørte overfor Se og Hør at hun gir seg i «Bloggerne». Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Jan-Petter Dahl, kommunikasjonssjef i TV 2, forteller til Se og Hør at det er leit å se paret forsvinne fra «Bloggerne».

- Det er alltid trist å miste profiler som har gitt så mye av seg selv. Samtidig er det også naturlig i slike programmer, der nye profiler stadig slipper til. Sånn har det alltid vært, sier han.

HØSTLANSERINGEN: Isabel Raad og Mads Hansen møttes i anledning Høstlanseringen på TV 2. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Ekteparet, som fikk sønnen Severin i fjor, har vist mye av livene sine på skjermen. Gjennom årene har man blant annet fått følge prøverørsbehandlinger, spontanaborter og andre prøvelser, alt mens livet har hatt sine naturlige opp- og nedturer.

Å ikke ha kameraene rundt seg til enhver tid kan trolig bli deilig for ekteparet. At sønnen deres denne uka startet i barnehagen, frigir også mer tid.

- Vi vet liksom ikke helt hva vi skal gjøre nå om dagen. Det har gått i ett fra Severin ble født, og nå har vi plutselig tid til hverandre og alt annet. Vi får håpe fremtiden rommer spennende prosjekter, sier de hintende.

Utskjelt og elsket

Ekteparet, kanskje især Julianne Nygård, har de siste årene vært både elsket og kontroversiell. Senest i midten av august fikk hun mye kritikk, da hun i en episode av «Bloggerne» brukte feil begrep om et hodeplagg.

I episoden kunne man se at «Pilotfrue» hadde ikledd seg en turban under et besøk på stranda, som hun i episoden feilaktig omtalte som «en burka». I et innlegg på sin blogg, la hun seg flat for kritikken, men til Se og Hør uttalte Nygård at det ikke bare er ordbruken hun har fått reaksjoner på.

TÅREVÅTT: Sofie Nilsen tok til tårene da hun fikk invitasjonen til å være med i den populære TV2 Livsstil-serien. Video: Thea Hope / TV2 Sumo. Reporter/klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Mange har også uttalt at det er galt av henne som blogger og «påvirker» å dra til et land som anses både kvinneundertrykkende og homofili-fiendtlig. Det var ikke første gang Nygård mottar kritikk for en reise til Dubai. Også for drøye halvannet år siden mottok hun kritikk for det samme.

- Det har vært hektisk, men man får tøff hud av å stå i dette. Jeg har lært at alle gransker meg med lupe, og det får bare være en del av livet, sier hun til Se og Hør nå.

LES OGSÅ: TV-profilen røper ny flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer