Julia Roberts:

Derfor «forsvant» hun

- Hvis jeg trodde at noe var bra nok så hadde jeg gjort det.

ROM-COM DRONNING: Etter mange års pause, blir Julia Roberts nå å se i en ny romantisk komedie. Foto: Shutterstock/NTB
ROM-COM DRONNING: Etter mange års pause, blir Julia Roberts nå å se i en ny romantisk komedie. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Julia Roberts (54) er for mange kjent fra flere ikoniske romantiske komedier, blant annet «Notting Hill» og «Pretty Woman».

Når hun senere i år har den ene hovedrollen i filmen «Ticket to Paradise», blir det hennes første romantiske komedie på over 20 år.

I et nytt intervju New York Times avslører hun nå hvorfor hun har hatt så lang pause fra den populære filmsjangeren.

Trengte et bra manus

I intervjuet forteller 54-åringen at folk ofte tror at grunnen til at hun ikke vil spille i romantiske komedier er på grunn av den lange tiden som har gått.

Sannheten er at Roberts mener hun ikke har fått et bra nok skrevet manus til at hun hadde lyst på noen roller.

- Hvis jeg hadde lest noe som var på «Notting Hill» eller «My Best Friend’s Wedding»s nivå når det kommer til manus, hadde jeg gjort det. Men det fantes ikke inntil denne filmen, innrømmer hun, og referer til komedien som kommer senere i år.

I «Ticket to Ride» spiller Roberts mot Hollywood-stjernen George Clooney (60). De har tidligere spilt mot hverandre i blant annet filmene «Ocean's Eleven» og «Ocean's Twelve».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer