Julia Roberts:

Derfor «forsvant» hun

- Hvis jeg trodde at noe var bra nok så hadde jeg gjort det.

ROM-COM DRONNING: Etter mange års pause, blir Julia Roberts nå å se i en ny romantisk komedie. Foto: Shutterstock/NTB
ROM-COM DRONNING: Etter mange års pause, blir Julia Roberts nå å se i en ny romantisk komedie. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Julia Roberts (54) er for mange kjent fra flere ikoniske romantiske komedier, blant annet «Notting Hill» og «Pretty Woman».

Når hun senere i år har den ene hovedrollen i filmen «Ticket to Paradise», blir det hennes første romantiske komedie på over 20 år.

I et nytt intervju New York Times avslører hun nå hvorfor hun har hatt så lang pause fra den populære filmsjangeren.

Trengte et bra manus

I intervjuet forteller 54-åringen at folk ofte tror at grunnen til at hun ikke vil spille i romantiske komedier er på grunn av den lange tiden som har gått.

Sannheten er at Roberts mener hun ikke har fått et bra nok skrevet manus til at hun hadde lyst på noen roller.

GODE VENNER: Roberts og Clooney spiller mot hverandre i ny film. Foto: Shutterstock/James Mccauley/REX/NTB
GODE VENNER: Roberts og Clooney spiller mot hverandre i ny film. Foto: Shutterstock/James Mccauley/REX/NTB Vis mer

- Hvis jeg hadde lest noe som var på «Notting Hill» eller «My Best Friend’s Wedding»s nivå når det kommer til manus, hadde jeg gjort det. Men det fantes ikke inntil denne filmen, innrømmer hun, og referer til komedien som kommer senere i år.

I «Ticket to Ride» spiller Roberts mot Hollywood-stjernen George Clooney (60). De har tidligere spilt mot hverandre i blant annet filmene «Ocean's Eleven» og «Ocean's Twelve».

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Clooney har tidligere røpet at grunnen til at de begge gjør comeback i en romantisk komedie er på grunn av vennskapet deres.

- Minuttet jeg leste manuset ringte jeg til Julia og spurte; «Kommer du til å ta rollen?», og hun svarte: «Skal du gjøre det?» og jeg sa: «Ja, hvis du gjør det», sa han til Deadline.

Vil vise barna kreativiteten

Roberts røper også i intervjuet at en av grunnene til at hun ikke har spilt i romantiske komedier er barna hennes.

- Hvis jeg syntes at noe var bra nok, hadde jeg gjort det. Men jeg har også fått tre barn i løpet av de siste 18 årene. Det hever nivået enda mer, fordi da er det ikke bare å tenke: «Er dette materialet bra?». Nå som de blir eldre, og spesielt med datteren min, føler jeg en form for ansvar for å vise barna mine at jeg kan være kreativ, noe som er veldig meningsfullt for meg, fortsetter hun.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Skuespilleren har tre barna Hazel (17), Phinnaeus (17), og Henry (14) med ektemannen Daniel Moder (53). De har holdt barna relativt skjermet fra offentligheten, men deler en sjelden gang oppdateringer.

LES OGSÅ: Deler tanker rundt et fjerde barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer