«Småspioner»-Alexa PenaVega:

Derfor forsvant hun fra rampelyset

- Gud fikk meg vekk fra Hollywood.

FØR: Alexa PenaVega (bak til høyre) spilte en av hovedrollene i den populære «Småspioner»-trilogien. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB.
FØR: Alexa PenaVega (bak til høyre) spilte en av hovedrollene i den populære «Småspioner»-trilogien. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB. Vis mer
Publisert

De fleste minnes kanskje «Spy Kids», eller som vi kjenner til den på norsk - «Småspioner». Filmen ble en stor suksess da den dukket opp på lerretet for første gang for over 20 år siden.

«Småspioner» handler om et søskenpar som finner ut at foreldrene Gregorio er tidligere hemmelige agenter.

Når de hører at flere av kollegene deres har forsvunnet på mystisk vis, blir de tvunget tilbake i bransjen. Dessverre ender de selv opp med å bli kidnappet, noe som fører til at barna deres må lære seg alt om det å være spioner slik at de kan redde foreldrene.

BARNESTJERNER: Tidlig på 2000-tallet fikk flere barnestjerner sitt gjennombrudd. Nå har alle blitt voksne - kjenner du dem igjen? Musikk: Epidemic Sound. Bilder: NTB / Instagram Vis mer

I en av hovedrollene var Alexa Pena Vega (33). Hun ble raskt et kjent ansikt etter filmsuksessen, men de seneste årene har hun trukket seg tilbake fra rampelyset.

Nå åpner hun seg opp om hvorfor hun valgte å reise fra Hollywood for å flytte til en av Hawaiis mindre befolkede øyer.

Flyttet til Hawaii

I sin nye bok «What if love is the point?», som hun har skrevet sammen med «Big Time Rush»-ektemannen Carlos PenaVega (32), forteller hun at det var gud som fikk henne vekk fra kjendistilværelsen, ifølge Fox News.

Ekteparet giftet seg i 2014, og har tre barn sammen.

33-åringen ble borte fra rampelyset for fem år siden. Da tok hun med seg mannen og barna og flyttet til Maui på Hawaii for å tjene Jesus.

VOKST OPP: Sylvester Stallones datter, Sistine, har blitt voksen. Video: Rød Løper Vis mer

Til Fox News forteller PenaVega at hun følte seg fanget i underholdningsbransjen.

- Gud trakk meg ut av det slik at jeg kunne lære å være en fantastisk mor og en fantastisk kone. Gud hjalp oss med å bygge dette grunnlaget i familien vår. Og når jeg først fikk den åpenbaringen, følte jeg på fred.

Men det var egentlig ikke for sin egen del «Små Spioner»-stjernen ville trekke seg fra kjendistilværelsen.

Selvtilliten fikk en knekk

Det var ektemannen, som etter lang tid med avslag på film og serieroller og brudd, trengte en forandring. Selvtilliten hadde fått en stor knekk.

- Jeg kjørte kule biler, jeg hadde penger til å kjøpe det jeg ville, jeg hadde fans, jeg bodde bokstavelig talt i et herskapshus. Men jeg følte meg tom, og jeg visste ikke hva det var jeg savnet. Jeg prøvde å fylle tomrommet med damer, hus, alt som var nytt på Amazon og til slutt marihuana. Ingen av disse tingene ga meg den tilfredsstillelsen jeg håpte på, har han uttalt til US Magazine.

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 19 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB scanpix / Rød Løper Vis mer

Den tidligere barnestjernen innrømmer at hun ikke var begeistret for å flytte ettersom hun elsket karrieren og livet i Los Angeles. Hun følte at hun måtte flytte for mannen sin. Det var ikke før hun fikk en åpenbaring, mens hun ba til gud i bilen at hun skjønte at også hun trengte en forandring.

- Hele den tiden trodde jeg at vi bare flyttet for Carlos. Men jeg trengte en omstilling av hjertet. Det var jeg som var fanget i underholdningsverdenen og trengte å ta et skritt tilbake. Jobben min ble min identitet.

LES OGSÅ: - Jeg gleder meg helt sykt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer