Cameron Diaz:

Derfor forsvant hun fra rampelyset

- Intenst å jobbe på et slikt nivå, sier Cameron Diaz om sjokk-exiten fra skuespilleryrket.

BLE BORTE: Cameron Diaz var i sin tid blant de mest populære skuespillerne i Hollywood - så ble det stille. Nå forteller 47-åringen om beslutningen om å trekke seg tilbake. Her sammen med Tom Cruise i «Knight and Day» fra 2010. Foto: New Regency Pictures/ Kobal/ Rex/ NTB Scanpix
BLE BORTE: Cameron Diaz var i sin tid blant de mest populære skuespillerne i Hollywood - så ble det stille. Nå forteller 47-åringen om beslutningen om å trekke seg tilbake. Her sammen med Tom Cruise i «Knight and Day» fra 2010. Foto: New Regency Pictures/ Kobal/ Rex/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var nok mange som ble overrasket da Hollywood-stjerna Cameron Diaz (47) i 2018 bekreftet at hun hadde pensjonert seg som skuespiller. Diaz har ikke vært aktiv som skuespiller siden 2014, da hun hadde en rolle i komedien «Annie».

Den populære eks-skuespilleren kan se tilbake på en lang karriere med filmsuksesser som «Alle elsker Mary», «Charlie's Angels» og «Shrek»-filmene. Diaz var i sin tid en av de best betalte skuespillerne i Hollywood, men penger ser ikke ut til å friste 47-åringen til å gjøre comeback på filmlerretet.

I podkasten til skuespiller Gwyneth Paltrow (47), forteller Diaz at hun har fått ro i sjela etter at hun ga seg som skuespiller.

- Det er en rar ting å si, jeg kjenner mange personer som ikke forstår, men jeg vet at du forstår det. Det er så intenst å jobbe på et slikt nivå og være så offentlig og i søkelyset, sier hun åpenhjertig til Paltrow, gjengitt av BBC.

INTERVJU: Cameron Diaz og Jason Segel intervjues om filmen "Sex Tape". Intervjues også på rød løper på "Sex Tape"-premieren i Los Angeles. Vis mer

- Ikke tid til noe annet

Cameron Diaz sier at det var energitappende å være en så profilert skuespiller som hun var, med alt det innebærer av presse og offentlig interesse.

- Jeg stoppet opp og virkelig studerte mitt eget liv. Når du lager en film, eier de deg. Du er der i 12 timer om dagen i flere måneder, du har ikke tid til å gjøre noe som helst annet, fortsetter Diaz.

47-åringen har imidlertid uttalt nylig at hun ikke utelukker at hun en gang i framtida kommer til å vende tilbake til skuespillerkarrieren, ifølge BBC.

Diaz har holdt en svært lav profil siden hun trakk seg tilbake. Hun gir nesten aldri intervjuer med pressen, og dukker også sjeldent opp på offentlige tilstelninger.

Den berømte eks-skuespilleren får med andre ord nok av tid til å være sammen med dattera Raddix Madden, som svært overraskende kom til verden ved årsskiftet. Diaz og ektemannen Benji Madden (41) ble nemlig foreldre i all hemmelighet - uten at noen på forhånd visste at de ventet barn.

I podkasten takker 47-åringen Gwyneth Paltrow for å ha oppmuntret henne til å få barn.

- Jeg ville ikke ha fått barn hvis det ikke var for deg. Når du snakket om det, sa jeg: «jeg skal ikke ha barn». Og du sa: «Du skal ha barn, du skal bli gift, du skal ha barn», sier Diaz ifølge BBC.

BAD: I forbindelse med innspillingen av filmen "The Other Woman" tok de tre kvinnelige hovedrollene seg en tur på stranda. Video licensed from Splash Vis mer

Brøt tausheten

I april snakket Cameron Diaz for første gang ut om dattera Raddix.

Da babynyheten ble kjent, uttalte ekteparet at de ville verne om datteras privatliv og ikke dele flere detaljer - så det var nok mange som ble overrasket da hun likevel brøt tausheten om fødselen.

Det gjorde hun i en livesending på Instagram med venninna Katherine Power, skrev US Weekly. Der roste hun blant annet ektemannen for hvordan han håndterer vesle Raddix.

- Benji legger henne til sengs. Han er så flink. En fantastisk far. Jeg er så heldig for at han er faren til babyen min. Han er utrolig, sa Diaz.

«Charlie's Angels»-skuespilleren røpet også at hun benytter anledningen til å lage middag og ta et glass rødvin mens ektemannen legger dattera.

Ifølge 47-åringen har også Nicole Richie (38) vært til stor hjelp etter at Raddix kom til verden. Diaz avslørte blant annet at Richie kom til dem for å passe på babyen slik at hun selv fikk støvsugd huset.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Den nybakte mora la heller ikke skjul på at hun elsker sin nye tilværelse som småbarnsmor, og kalte det «den beste delen av livet sitt».

- Jeg er så utrolig takknemlig og glad. Det er bare det beste noensinne. Jeg er heldig som får gjøre dette med Benji, vi har det helt fantastisk. Det er så flott. Jeg er så begeistret at jeg nesten ikke kan tro det, sa hun.

LES OGSÅ: Avslører forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer