Artist Duffy:

Derfor forsvant hun fra rampelyset

- Mange av dere har lurt på hva som skjedde med meg.

AVSLØRER: Det har vært stille fra den walisiske artisten Duffy i et tiår. Nå forklarer hun den vonde historien bak. Foto: NTB scanpix
AVSLØRER: Det har vært stille fra den walisiske artisten Duffy i et tiår. Nå forklarer hun den vonde historien bak. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Aimée Anne Duffy (35), best kjent under bare etternavnet, gjorde stor suksess i 2008 med platen «Rockferry». Låten «Mercy» er hennes kanskje best kjente, og var nominert til en rekke priser, deriblant Grammys i kategorien «Beste kvinnelige popvokal-opptreden».

Det walisiske vokaltalentet fulgte opp i 2010 med platen «Endlessly». Det har likevel vært stille fra 35-åringen de siste ti årene.

Nå forklarer hun hvorfor.

- Frigjørende

På sin verifiserte Instagram-konto er det bare ett innlegg. Det inneholder et svart-hvitt-bilde av henne, samt en rystende avsløring.

- Dere kan bare forestille dere antall ganger jeg har tenkt på å skrive dette. Måten jeg skulle skrive det på, hvordan jeg ville føle det etterpå. Vel, ikke helt sikker på hvorfor det er riktig tid, og hva det er som gjør at det føles spennende og frigjørende for meg å prate, åpner hun det lengre Instagram-innlegget med.

Hun forklarer at hun ble kontaktet av en journalist i fjor sommer, og at hun fortalte ham alt. Å fortelle sin historie skal ha vært fantastisk for henne.

- Det er mange av dere som har lurt på hva som skjedde med meg, hvor jeg forsvant til og hvorfor, fortsetter hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer