Artist Duffy:

Derfor forsvant hun fra rampelyset

- Mange av dere har lurt på hva som skjedde med meg.

AVSLØRER: Det har vært stille fra den walisiske artisten Duffy i et tiår. Nå forklarer hun den vonde historien bak. Foto: NTB scanpix
AVSLØRER: Det har vært stille fra den walisiske artisten Duffy i et tiår. Nå forklarer hun den vonde historien bak. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Aimée Anne Duffy (35), best kjent under bare etternavnet, gjorde stor suksess i 2008 med platen «Rockferry». Låten «Mercy» er hennes kanskje best kjente, og var nominert til en rekke priser, deriblant Grammys i kategorien «Beste kvinnelige popvokal-opptreden».

Det walisiske vokaltalentet fulgte opp i 2010 med platen «Endlessly». Det har likevel vært stille fra 35-åringen de siste ti årene.

Nå forklarer hun hvorfor.

- Frigjørende

På sin verifiserte Instagram-konto er det bare ett innlegg. Det inneholder et svart-hvitt-bilde av henne, samt en rystende avsløring.

- Dere kan bare forestille dere antall ganger jeg har tenkt på å skrive dette. Måten jeg skulle skrive det på, hvordan jeg ville føle det etterpå. Vel, ikke helt sikker på hvorfor det er riktig tid, og hva det er som gjør at det føles spennende og frigjørende for meg å prate, åpner hun det lengre Instagram-innlegget med.

Hun forklarer at hun ble kontaktet av en journalist i fjor sommer, og at hun fortalte ham alt. Å fortelle sin historie skal ha vært fantastisk for henne.

- Det er mange av dere som har lurt på hva som skjedde med meg, hvor jeg forsvant til og hvorfor, fortsetter hun.

- Holdt fanget

Hun understreker at hun nå er trygg og har det greit.

- Jeg ble voldtatt og dopet ned og holdt fanget over noen dager. Selvfølgelig overlevde jeg. Bedringen tok tid. Det er ingen lett måte å si det på. Men jeg kan fortelle dere at i løpet av det siste tiåret, de tusenvis av dagene jeg har forpliktet meg til å ønske å føle solskinnet i hjertet mitt igjen - solen skinner nå, lyder den sterke avsløringen.

HATT DET TØFT: Etter flere spekulasjoner om Justin Biebers utseende har sangstjernen kommet ut med at han har Borreliose. Vis mer

Duffy forklarer at hun ikke ønsket at verden skulle se henne med tristhet i øynene, og at hun spurte seg selv hvordan hun skulle synge når hjertet hennes var knust.

Innlegget avsluttes med at hun skriver at det i de kommende ukene vil komme intervjuer med henne, der hun vil svare på spørsmål fra følgerne, om hun kan. Til slutt takker hun fansen for kjærligheten de har vist henne.

LES OGSÅ: Her er «Paradise»-parets nye bolig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer