Eva Mendes:

Derfor forsvant hun fra Hollywood

Det er seks år siden skuespilleren sist dukket opp i en film.

<strong>PAUSE FRA FILM:</strong> Eva Mendes (45) har ikke hatt en filmrolle siden 2014. Her i en scene fra «2 Fast 2 Furious» (2003) med motspiller Cole Hauser. Foto: NTB Scanpix
PAUSE FRA FILM: Eva Mendes (45) har ikke hatt en filmrolle siden 2014. Her i en scene fra «2 Fast 2 Furious» (2003) med motspiller Cole Hauser. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fansen lengter etter å se Eva Mendes (45) tilbake på kinolerretet, etter at hun har vært fraværende i hele seks år.

Skuespilleren er kjent fra blant annet «Fast & Furious», «Hitch» og «Ghost Rider», men har ikke tatt en rolle siden «Lost River» i 2014, som ble regissert av skuespillerkjæresten Ryan Gosling (39).

Stjerna var også fraværende på Oscar-utdelinga i 2017, og det vakte oppsikt at Gosling dukket opp uten samboeren. Han dukket i stedet opp med søsteren.

Kresen på roller

Nå svarer Mendes en fan som lurer på når hun vil returnere som skuespiller. Det gjør hun i sitt eget kommentarfelt på Instagram.

- Hei! Når det kommer noe som det er verdt å være en del av. Som mor er det nå mange roller jeg ikke vil gjøre, skriver 45-åringen.

Hun skriver også at hun har begrensede muligheter, ettersom det er flere tilbud om roller hun ikke ønsker å involvere seg i.

- Jeg må sette et eksempel for jentene mine nå. Men fortvil ikke, jeg har noen sideprosjekter. Ha! Takk for at du spør, ønsker deg det beste for 2020, lyder svaret.

Mendes og Gosling har døtrene Esmeralda Amada (5) og Amada Lee (3). Paret er svært private, og dukker sjelden opp sammen i offentlige sammenhenger. I fjor lettet imidlertid Mendes på sløret rundt yngstedatterens fødsel, som var bare dager etter at broren hennes gikk bort.

- Besatt av barna

Tobarnsmoren lanserte sitt eget klesmerke i 2013, som hun fortsatt holder i gang.

Også i 2018 uttalte hun seg om hvorvidt hun skulle tilbake på det store lerretet eller på skjermen.

- Jeg er bare så besatt av barna mine, at jeg ikke vil forlate dem. De er fortsatt så små, sa hun til E! News.

Tidligere ønsket ikke Mendes seg barn, og at hun ble gravid med Esmeralda kom derfor som en overraskelse på mange. For akkurat det skulle endre seg da hun møtte Gosling.

Ryktene går om at Ryan Gosling og Eva Mendes venter barn. Video licensed from Splash / Allover Vis mer

- Det var det siste som kunne falt meg inn (å få barn, journ.anm.), men Ryan Gosling skjedde. Jeg mener, jeg forelsket meg i ham. Først da ga det meg mening å få … Ikke barn, men hans barn. Han var veldig fokusert på det, fortalte hun i fjor.

Hyller Mendes

Gosling og Mendes har vært kjærester siden 2011 og selv om de holder kortene tett til brystet om sitt forhold og tilværelse, har førstnevnte likevel - opptil flere ganger- benyttet anledningen til å skryte av kjæresten.

- Jeg vet at jeg er sammen med den personen jeg er ment å være sammen med, har han tidligere sagt til Us Weekly

Under Golden Globe-utdelinga i 2017, hvor Gosling fikk prisen for beste mannlige skuespiller etter rollen i «La La Land», benyttet han anledningen til å hylle sin store kjærlighet.

SUPERKLUBB: Disse fire startet alle sine karrierer som barn i tv-serien «The Mickey Mouse Club». Se klipp fra Britney Spears, Christina Aguilera, Ryan Gosling og Justin Timberlakes første opptredener på tv. Vis mer

- Man kommer ikke hit uten å stå på skuldrene til et fjell. Mens jeg sang, danset og spilte piano, oppdro dama mi dattera vår. Det samtidig som hun var gravid med vårt andre barn og forsøkte å hjelpe broren sin gjennom hans kamp mot kreften, fortalte den rørte 39-åringen fra scenen.

LES OGSÅ: Var 90-tallets store stjerneskudd - derfor forsvant hun fra rampelyset

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer