Kristian René Johansen fra «Paradise Hotel»:

Derfor forsvant han

Kristian René Johansen trakk seg fra rampelyset etter «Paradise Hotel». Nå forteller han hvorfor.

NY KJÆRESTE: Tidligere realitydeltaker Kristian René Johansen avslører hva han har fokusert på de seneste årene. Her med sin nye kjæreste. Foto: Privat
NY KJÆRESTE: Tidligere realitydeltaker Kristian René Johansen avslører hva han har fokusert på de seneste årene. Her med sin nye kjæreste. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var gjennom TV3s skandaleombruste realityserie «Paradise Hotel» at Kristian Renè Johansen (31) bemerket seg som en av deltakerne - gjennom flere sesonger.

31-åringen dukket opp i både fjerde og femte sesong, i tillegg til at han gjorde en snarvisitt under kåringen av og Miss Paradise i sesong syv. I 2018 var han igjen å se på TV-skjermen da han nok en gang sjekket inn i det velkjente tv-programmet.

Siden den gang har han lagt realitykarrieren på hyllen.

Nå ligger fokuset på noe helt annet - nemlig på familien. I 2019 kunne Johansen avsløre at han hadde blitt pappa for første gang.

Når Se og Hør slår på tråden kommer han med en oppdatering på hva han har fylt dagene med de siste årene. Han forteller også nærmere om hvordan pappatilværelsen har vært.

- Jeg visste jo ikke helt hva jeg hadde i vente, men det har utviklet seg til å bli en veldig fin ting. Jeg er superstolt og glad over å være pappa. Jeg elsker det rett og slett, innrømmer Johansen.

Ny flamme

Året etter at datteren ble født kunne Johansen bekrefte overfor Se og Hør at han og datterens mor hadde valgt å gå hver til sitt. Nå kan han imidlertid avsløre at han har funnet lykken på ny.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.