«Luksusfellen»:

Derfor forsvant han fra TV

Derfor forsvant økonomiekspert Christian Vennerød fra «Luksusfellen».

BLE BORTE: Christian Vennerød (til høyre) var i mange år ekspert i «Luksusfellen» - så forsvant han. Her med Hallgeir Kvadsheim og Elin Ørjasæter. Foto: TV3
BLE BORTE: Christian Vennerød (til høyre) var i mange år ekspert i «Luksusfellen» - så forsvant han. Her med Hallgeir Kvadsheim og Elin Ørjasæter. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mange år var Christian Vennerød (74) fast innslag i «Luksusfellen» på TV3, der nordmenn får eksperthjelp for å komme seg opp av den økonomiske hengemyra.

Den tidligere redaktøren i fagbladet Dine Penger var første gang å se i programmet i 2011. Han holdt koken i hele ti sesonger før han forsvant ut igjen, uten at vi noen gang fikk vite hvorfor.

Nå avslører den tidligere «Luksusfellen»-eksperten årsaken til at han brått forsvant fra tv-ruta etter ti år med ubetalte regninger, nære menneskemøter og økonomiske vansker av ymse slag.

- Jeg har vært med i ti sesonger, og det er ikke så verst. Vi gjorde et forsøk på å lage et nytt program, og da kunne jeg ikke delta i begge programmene samtidig, forklarer han til Se og Hør.

Ble skrotet

Programkonseptet var ikke ulikt «Luksusfellen», og skulle handle om å gi små og mellomstore bedrifter økonomisk drahjelp. Men programmet kom aldri på lufta, og i mellomtida hadde Vennerød allerede blitt erstattet med en ny ekspert i «Luksusfellen».

- Jeg sa «yes» da det kom et tilbud om å lage et nytt program. Det programmet ble aldri noe av, og da hadde jeg allerede blitt erstattet av en annen, forklarer 74-åringen til Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.