Kevin Jonas:

Derfor «forsvant» den siste Jonas-broren

- Jeg ble skikkelig deprimert på et tidspunkt.

GIKK HVER SIN VEI: Nick, Joe og Kevin Jonas var lenge i det berømte bandet Jonas Brothers. Etter at bandet gikk i oppløsning har de tre brødrene gått hver sin vei. Foto: NTB Scanpix
GIKK HVER SIN VEI: Nick, Joe og Kevin Jonas var lenge i det berømte bandet Jonas Brothers. Etter at bandet gikk i oppløsning har de tre brødrene gått hver sin vei. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2006 kom de som skulle vise seg å smelte mange pikehjerter rundt om i verden ut med sin første plate. Jonas Brothers ble kjent gjennom Disney Channel, og på tre år kom de ut med hele fire album.

Låter som «Burning Up» og «SOS» klistret seg på hjernen, og de kjekke brødrene var på alles lepper.

Gikk i oppløsning

Kevin (30), Joe (29) og Nick Jonas (25) ble signert av det anerkjente musikkselskapet Columbia Records allerede i 2005, og samme år var de åpningsband på turné for både Jesse McCartney, The Click Five og Backstreet Boys.

Til tross for umiddelbar og mangeårig suksess, avsluttet brødrene samarbeidet midlertidig i 2011, da den mellomste broren, Joe, begynte å fokusere mer på en solokarriere. Først to år senere la de ned bandet for godt, til fansens store fortvilelse.

Etter at bandet gikk i oppløsning avslørte Kevin i et intervju med Huffington Post i 2015 at de avsluttet samarbeidet på grunn av familiære årsaker - etter at de tre brødrene skal ha gått hverandre på nervene.

- Jeg tror det er en av grunnene til at vi står hverandre så nære nå, at vi ikke er i bandet mer. Vi valgte å være en familie, ikke et band, sa 30-åringen til nettstedet.

Siden den gang har både Joe og Nick skapt sine egne suksesskarrierer som soloartister, og turnerer verden rundt hver for seg.

SUKSESS: Jonas Brothers fikk raskt internasjonal suksess. Her sammen i 2009. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Jonas Brothers fikk raskt internasjonal suksess. Her sammen i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble borte

Hva gjelder privatliv får man til stadighet et innblikk. Joe er forlovet med den 22 år gamle skuespilleren Sophie Turner, mens Nick nylig ble forlovet med drømmedama, som også er skuespiller, nemlig Priyanka Chopra (36).

Men hvor ble det egentlig av Kevin Jonas?

De siste årene har den eldste broren så godt som forsvunnet helt ut av rampelyset. I 2012 hadde han og kona Daniella Jonas, som han giftet seg med allerede i 2009, egen realityserie, men nå lever han derimot et langt roligere liv.

GIFT: I 2009 fikk Kevin Jonas drømmedama, da han og Daniella Jonas ble smidd i hymens lenker. Foto: NTB Scanpix
GIFT: I 2009 fikk Kevin Jonas drømmedama, da han og Daniella Jonas ble smidd i hymens lenker. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De siste åra har han fått hendene fulle som småbarnsfar, etter at han i 2014 fikk dattera Alena Rose (4), og Valentina Angelina (1). At barn nummer to var kommet til verden fikk den nybakte tobarnsfaren imidlertid ikke fortelle selv. Det var det nemlig stolte onkel Nick som gjorde.

- Gratulerer Kevin og Dani! Vi har blitt enda en Jonas! Jeg gleder meg til å møte den vakre lille jenta veldig snart, skrev artisten sammen med en personlige videohilsen fra Hawaii.

Saken fortsetter nedenfor.

Sjalu

I tida etter bandsplitten forsvant Kevin bort fra omverden, noe han selv har bekreftet tidligere at han gjorde. I et intervju med The Z100 Morning Show i 2015 fortalte han nemlig at det hele ble mørkt, ifølge People.

- La dere merke til at da Jonas Brothers ble borte, ble vi helt borte også? Vi gjorde ikke et eneste intervju eller snakket med noen. Vi ble helt borte, fortalte han og la til:

- Jeg ble skikkelig deprimert på et tidspunkt. Det var en sorgprosess.

Det har lenge blitt spekulert på om den eldste broren trakk seg unna, etter småbrødrenes umiddelbare suksess som soloartister. I samme intervju avslo Kevin ryktene.

- Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg faktisk hører dette. Det er det verste pisset jeg har hørt. Men de gjøre sine ting, og jeg mine. De er glade og jeg er glad, fastslo han den gangen.

Teknologi

30-åringens karriere er nok ukjent for mange. De siste åra har han så godt som trukket seg helt tilbake som artist, og heller funnet sin vei som gründer. Tidligere har han lansert appen «Yood», som ifølge Business Insider er en matbestillingsapp.

Han har også lansert musikkquizappen «Pop Culture Live», et interaktivt quiz-show man spiller på telefonen.

Det er tydelig at familieliv og business står i hovedfokus for Kevin Jonas. Ikke bare har han blitt tobarnsfar, og skapt de to ovennevnte appene, han har ifølge Forbes også startet The Blu Market, et influenser markedsføringsselskap.

- Jeg har alltid hatt en lidenskap for teknologibransjen og jeg liker å bidra til å skape interessante produkter, har han tidligere uttalt til den amerikanske forretnings- og finansavisen.

LES OGSÅ: - Det er mye som står på spill

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer