Derfor forstørret Kylie Jenner leppene sine

Nå avslører TV-stjernen sannheten bak sitt kosmetiske inngrep som 16-åring.

STOR FORSKJELL: Bildet til venstre av Kylie Jenner er tatt denne måneden, mens bildet til høyre er tatt våren 2013. Foto: Xposure
STOR FORSKJELL: Bildet til venstre av Kylie Jenner er tatt denne måneden, mens bildet til høyre er tatt våren 2013. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I starten av 2015 oppstod det mange rykter om at Kylie Jenner (19) hadde fikset på leppene sine etter at de plutselig var merkbart større nesten over natten.

Det skapte spesielt store overskrifter fordi realitystjernen var så ung.

Etter månedvis med spekulasjoner fra fans og media, innrømmet til slutt Kylie i mai i fjor at hun benyttet seg av injeksjoner fordi leppene gjorde henne usikker - uten å gå nærmere i detalj.

Nå åpner derimot Kim Kardashians yngre halvsøster seg ytterligere om hvordan grunnen til usikkerheten oppstod. Det handlet nemlig om en sårende kommentar fra en gutt.

- Da jeg kysset ham sa han: «Leppene dine er utrolig små, men du er flink til å kysse,» avslører Kylie til bladet Complex, ifølge People.com.

- Det var så frekt sagt. Fra da av føltes det som om alle gutter stirret på leppene mine og at ingen ville kysse meg, fortsetter hun.

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

Saken fortsetter under bildet.

Skapte leppe-trend

Episoden ledet til at Kylie i all hemmelighet forstørret leppene - et valg hun synes var vanskelig å ta.

- Jeg hadde ikke fylt 17 år en gang. Hva ville skje hvis jeg stod frem og innrømmet at jeg hadde fikset på dem? Hva ville alle disse mødrene synes om meg? Barna deres og fansen min ville tro at jeg var gal. Jeg ville ikke være et dårlig forbilde, forteller hun til bladet.

Men da Jenner først startet var det vanskelig å stoppe, og hun ønsket etter hvert større og større lepper - noe som fikk ryktene til å begynne å svirre blant fansen og i medier.

- Det er kjipt å høre hver eneste dag at man bare er en falsk, plastisk person når du ikke er det. Hver eneste dag var det nyhetssaker om meg.

Saken fortsetter under bildet.

NÅ OG DA: Dette bildet av Kylie Jenner er tatt med tre års mellomrom. Foto: Rex Features
NÅ OG DA: Dette bildet av Kylie Jenner er tatt med tre års mellomrom. Foto: Rex Features Vis mer

Den mørke skjønnheten postet en rekke selfies på sosiale medier av sine svulmende lepper, men forholdt seg taus rundt beskyldningene fans og media rettet mot henne.

Kylies trutmunn fikk etterhvert så mye oppmerksomhet at en trend kalt #kyliejennerchallenge dukket opp på sosiale medier.

Her prøvde unge jenter verden over å få like fyldige lepper som Kylie ved å bruke flaskehalser eller glass til å skape vakuum slik at leppene svulmet opp.

I mai 2015 innrømmet derimot Kylie endelig det mange hadde mistenkt i lang tid - hun hadde tatt injeksjoner.

- Jeg har midlertidige fillere. Det er bare en usikkerhet hos meg, så det er derfor jeg har gjort det, fortalte hun i en «Keeping Up With the Kardashians» episode.

Looking back at Turks

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

- Jeg har hatt lyst til å fortelle det, men folk er så raske til å dømme meg for alt mulig. Derfor gikk jeg kanskje rundt grøten, men jeg løy ikke, hevdet hun den gang.

LES OGSÅ: Slik svarer Kylie Jenner på silikonryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer