HJEM TIL KJÆRESTEN: Mandag bestemte Stian Sannerud seg for å trekke seg fra årets sesong av «Farmen» på TV 2.
HJEM TIL KJÆRESTEN: Mandag bestemte Stian Sannerud seg for å trekke seg fra årets sesong av «Farmen» på TV 2. Vis mer

Derfor forlot Stian «Farmen»

- Det var ingenting som var verdt å risikere forholdet for...

SEHER.NO:  Lørdag skapte 26 år gamle Vibeke Tonning sjokkbølger i årets sesong av «Farmen», da hun valgte å trekke seg fra TV 2-programmet.

Ifølge 26-åringen hadde hun gått helt tom for krefter og hadde ikke mer å gi.

- Grunnen til at jeg trakk meg er rett og slett at jeg ikke orket mer, jeg hadde ikke mer å gi. Det var det eneste rette. På slutten var det sånn at jeg såvidt orket å stå opp. Det fantes ikke mer motivasjon i kroppen, fortalte Vibeke til Seher.no fredag.

Mandag var det imidlertid duket for mer dramatikk på Tranøya, da også forrige ukes storbonde, Stian Sannerud (33), valgte å forlate programmet. 

I episoden forklarer den 33 år gamle skateren avgjørelsen med at han rett og slett føler seg helt utbrent og at han savner kjæresten hjemme.

Til Seher.no innrømmer Sannerud at «Farmen» var noe av det tøffeste han har vært med på, og at spillet og baksnakkingen på gården ble for mye for ham.

- I begynnelsen var alt bare hyggelig, men jeg skjønte kjapt at man måtte spille et spill for å vinne. Man måtte si fra seg all moral og drive taktikk, og det var ikke noe for meg. Jeg føler at jeg har litt for høy moral til å drive det spillet der. Jeg hadde ikke sjans.  Jeg vet ikke helt hva som var den utløsende faktoren, for det var mange. Man ble helt tappet av alt arbeidet og mangelen på mat og drikke. Jeg var helt fullstendig tom, sier han.

33-åringen forteller også at han fryktet at «Farmen»-oppholdet ville ta knekken på det relativt ferske forholdet til kjæresten hjemme. 

- Det var et forhold som var ganske ferskt, men samtidig ikke. Når man så bestemmer seg for å bli sammen og alt er perfekt, passet det litt dårlig at jeg skulle ut på en øde øy i ti uker. Jeg var litt bekymret for det ja, særlig når psykologen sier at 60-70 prosent av forhold ryker etter slike program. Det var ingenting som var verdt å risikere forholdet for, forteller han. 

Ifølge Sannerud er han forberedt på at han kan komme til å få reaksjoner etter at han trakk seg. Det bryr han seg imidlertid ikke om. 

- Jeg kommer nok til å få noen reaksjoner, ja. Det er sikkert noen som vil synes at jeg er feig, og andre som skjønner at det var greit for meg, at det ikke var verdt det. Men jeg bryr meg ikke om hva andre sier eller tenker. For meg var det den beste løsningen. Når man drar inn dit tror man at man skal takle det spillet, men jeg var ikke hypp på å være noen andre enn meg selv. Og jeg var heller ikke interessert i å være bedriten mot andre, sier han.

33-åringen har heller ikke angret på at han forlot øya.

- Jeg meldte meg ikke på for å vinne hytte og bil. Grunnen til at jeg ble med var for å få en spennende opplevelse og gjøre noe nytt. Jeg har ikke angra et sekund på at jeg dro. Jeg dro derfra med venner, og det tror jeg ikke alle gjorde akkurat. Jeg gikk ut med moralen i behold, og det er jeg fornøyd med, sier han. 

Ifølge Sannerud hadde også Vibekes avgjørelse om å forlate gården lørdag en innvirkning på hans beslutning om å dra.

- Det var ikke noe kult det heller, nei. Vibeke, Sigurd og Geir var jo mine beste venner der inne. Så det var kjipt da Sigurd dro, men enda kjipere med Vibeke. Det ble rett og slett for mye baksnakking, spill, allianser og lyving. Det var ikke noe for meg, sier han.
 
Likevel synes han «Farmen» har vært en positiv opplevelse.

- Det var veldig morsomt og lærerikt, så jeg angrer absolutt ikke på at jeg ble med. Men jeg kommer nok ikke til å melde meg på noen andre realityprogram, humrer han.

Se "Farmen" på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han bøyde seg fram og kysset meg

.