MAMMAS SKATT: I dag
&nbsp;<span style="background-color: initial;">har mamma Wenche Pilgaard &nbsp;</span><span style="background-color: initial;">Mark (64) og Petter Pilgaard </span><span style="background-color: initial;">verdens beste forhold. FOTO: Morten Eik.</span>
MAMMAS SKATT: I dag  har mamma Wenche Pilgaard  Mark (64) og Petter Pilgaard verdens beste forhold. FOTO: Morten Eik. Vis mer

Petter Pilgaards mamma avslører:

- Derfor forlot jeg familien min

Farmen-helten var 14 år da moren flyttet fra ham. I dag har Petter Pilgaard og mamma Wenche verdens beste forhold.

Publisert

(Se og Hør): Petter Pilgaard (36) har arbeidsmoral, og viser det til gagns i «Farmen kjendis». Han er hjelpsom, snill og empatisk. De andre deltakerne elsker ham, og hele Norge er i ferd med å trykke den tidligere urokråka til sitt bryst. Det er også mamma Wenche Pilgaard Mark (64) glad for.

– Jeg legger ikke skjul på at det mange ganger har vært veldig flaut og veldig vanskelig å være mammaen til Petter.

- Man kan nesten ikke forestille seg hvordan det har vært når han har herjet som verst. I perioder har det vært vondt, og noen ganger turte jeg knapt å ta telefonen når det ringte, sier Wenche åpenhjertig til Se og Hør.

NY STIL: Petter (t.h) sammen med Lothepus inne på «Farmen Kjendis». FOTO: Alex Iversen, TV 2.
NY STIL: Petter (t.h) sammen med Lothepus inne på «Farmen Kjendis». FOTO: Alex Iversen, TV 2. Vis mer

Stolt av sønnen

- Det som er så fint med gutten min, er at om du skreller av ham et par lag, så er han verdens beste gutt. Jeg er glad for at vi nå ser den siden på TV. På Farmengården viser han den siden som jeg kjenner best, og det er den gode gutten min. Jeg er veldig stolt av Petter, konstaterer Wenche.

I dag har Petter og mamma verdens beste forhold, men veien frem til den harmonien de har seg imellom i dag, har ikke alltid vært like lett.

Da Petter var 14 år, skilte foreldrene seg. Og mens faren ble boende i deres felles hjem, flyttet Wenche ut.

MANNDOMSPRØVE: På oppfordring fra Se og Hør, gjorde «Farmen-kjendis»-deltaker Petter Pilgaard noe han aldri har gjort før. Etterpå kom han med en klar beskjed til kompis og meddeltaker «Lothepus». Video: Anders Ellingsen / Se og Hør Vis mer

– Klart at det var en tøff avgjørelse å ta. Jeg hadde brukt flere år på å ta komme frem til dette. Det var jeg som ville gå ut av forholdet, og da måtte jeg ta konsekvensene av det.

- Petter var fryktelig pappadalt. Hadde jeg tatt han med meg, ville det knust hjertet hans. Det var det siste jeg ønsket. Men jeg følte på mange måter at jeg sviktet som mamma, og det var fryktelig vondt, innrømmer Wenche til Se og Hør.

Har tilgitt mamma

Petter husker tilbake på tiden etter foreldrenes skilsmisse som tung, og i perioder svært vanskelig.

BLE KJENT SOM PARTYKONGE: Petter Pilgaard ble først kjent da han vant «Paradise Hotel» i 2009. Her er han i Mexico i 2011. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
BLE KJENT SOM PARTYKONGE: Petter Pilgaard ble først kjent da han vant «Paradise Hotel» i 2009. Her er han i Mexico i 2011. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

– En skilsmisse er aldri noe moro å oppleve, men jeg er veldig glad for at mamma valgte å la meg bo hos pappa. Det viser hvor raus og snill hun er. Jeg bærer ikke noe nag til henne i dag, og har selvfølgelig tilgitt henne for at hun forlot oss. I dag har vi verdens beste forhold. Hun er en kul dame, og en fantastisk mamma, fastslår Petter.

Selv om Wenche er glad for at sønnen har begynt å vise andre takter, tror hun ikke han kommer til å roe seg ned på damefronten.

– Jeg tror neppe jeg får noen nyheter om bryllup og baby med det første, så tam er han ikke blitt ennå, mener Wenche.

Vil ikke ha barn

Petter har tidligere sagt til Seoghør.no at han ikke ser seg selv som pappa i fremtiden.

GODE VENNER: Petter Pilgaard, Vendela Kirsebom og Lothepus inne på «Farmen Kjendis». FOTO: Alex Iversen, TV 2.
GODE VENNER: Petter Pilgaard, Vendela Kirsebom og Lothepus inne på «Farmen Kjendis». FOTO: Alex Iversen, TV 2. Vis mer

- Jeg har ingen interesse av å forplante meg. Ikke har jeg gode gener å gi videre, heller. Stakkars unge!

- Jeg er ikke laget for å ta hensyn til et barn. Kall meg gjerne egoistisk, men jeg trives best i mitt eget selskap. Det finnes ikke noe bedre enn å komme hjem til leiligheten min, og vite at det bare er meg.

Like fullt som Pilgaard innser at han blir eldre, faller han lenger bort fra tanken om et A4-liv.

- Er det noe jeg ikke gjør, så er det å stresse med framtida. Jeg har ikke noe behov for å bli bråvoksen, selv om samfunnet kanskje krever det. Det høres ut som en klisjé, men jeg liker å leve hver dag som den siste. Man må nyte livet, og tørre å være litt utagerende - så lenge det ikke går utover andre. I mine øyne er normer kjedelig.

LES OGSÅ: Derfor vil ikke Petter Pilgaard ha barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer