Pia Haraldsen:

Derfor forlot hun «Camp Kulinaris»

Reality-eventyret ble kort for Pia Haraldsen. Nå forklarer hun hvorfor.

TRAKK SEG: Pia Haraldsen måtte trekke seg fra «Camp Kulinaris» allerede første natta. Video: Rød Løper/Viafree Vis mer
Publisert

«Camp Kulinaris» er i gang med sin tredje sesong på TV3. I realityprogrammet lever ti kjendiser sammen og får i oppgave å drifte sin egen restaurant.

Blant årets deltakere finner man navn som den tidligere hollywoodfrua Anna Anka (48), Runar Søgaard (52), radioprofilene Michael Andreassen (48) og Niklas Baarli (30) og den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Aurora Gude (28).

Pia Haraldsen (38) er også blant årets deltakere, og har med det gjort tv-comeback. Det vil si - inntil nå. I tirsdagens episode kunne seerne nemlig se at Haraldsen brått måtte forlate Kulinaris.

Akutt syk

Camp Kulinaris tredje sesong er i sin spede begynnelse, men allerede nå har seerne fått se at det brygger opp til mye humor og heftige diskusjoner blant årets deltakere.

I tirsdagens episode fikk seerne også se at Pia Haraldsen måtte forlate resorten i Portør allerede under den første natta av oppholdet. Til Se og Hør forklarer Haraldsen at det skyldtes at hun ble akutt dårlig.

- Jeg ble dessverre syk og måtte til legevakten. Så det ble et kort opphold, forklarte hun da Se og Hør møtte henne under premierefesten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer