Pia Haraldsen:

Derfor forlot hun «Camp Kulinaris»

Reality-eventyret ble kort for Pia Haraldsen. Nå forklarer hun hvorfor.

TRAKK SEG: Pia Haraldsen måtte trekke seg fra «Camp Kulinaris» allerede første natta. Video: Rød Løper/Viafree Vis mer
Publisert

«Camp Kulinaris» er i gang med sin tredje sesong på TV3. I realityprogrammet lever ti kjendiser sammen og får i oppgave å drifte sin egen restaurant.

Blant årets deltakere finner man navn som den tidligere hollywoodfrua Anna Anka (48), Runar Søgaard (52), radioprofilene Michael Andreassen (48) og Niklas Baarli (30) og den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Aurora Gude (28).

Pia Haraldsen (38) er også blant årets deltakere, og har med det gjort tv-comeback. Det vil si - inntil nå. I tirsdagens episode kunne seerne nemlig se at Haraldsen brått måtte forlate Kulinaris.

Akutt syk

Camp Kulinaris tredje sesong er i sin spede begynnelse, men allerede nå har seerne fått se at det brygger opp til mye humor og heftige diskusjoner blant årets deltakere.

I tirsdagens episode fikk seerne også se at Pia Haraldsen måtte forlate resorten i Portør allerede under den første natta av oppholdet. Til Se og Hør forklarer Haraldsen at det skyldtes at hun ble akutt dårlig.

BLE SYK: Kulinaris-eventyret endte brått for Pia Haraldsen, da hun ble syk allerede første natten. Foto: TV3
BLE SYK: Kulinaris-eventyret endte brått for Pia Haraldsen, da hun ble syk allerede første natten. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg ble dessverre syk og måtte til legevakten. Så det ble et kort opphold, forklarte hun da Se og Hør møtte henne under premierefesten.

Oppholdet på legevakten skulle vise at Haraldsen hadde fått omgangssyke. Som følge av smittefare, kunne hun ikke returnere til resorten og måtte derfor forlate programmet for godt.

- Føltes dramatisk

I episoden får man også høre at Runar Søgaard ringer produksjonen etter hjelp.

- Jeg ble dårlig om natta og ble kjørt til legevakten i Kragerø og deretter lagt i karantene, sier hun, og legger til at hun var dårlig en ukes tid.

Selv om det hele gikk fint, og Haraldsen er frisk i dag, legger hun ikke skjul på at det hele føltes ganske dramatisk.

- Det føles jo alltid litt dramatisk når man blir dårlig midt på natta. Stedet lå ganske øde til, og da føltes det litt dramatisk da jeg måtte fraktes til legevakten i Kragerø. Men det gikk fint. Produksjonen grep raskt inn og det er både bra og viktig. Det er jeg takknemlig for, sier Haraldsen.

FORSKREKKET: Aurora Gude reagerer sterkt på måten krabbene avlives på i andre episode av «Camp Kulinaris». Vis mer

38-åringen legger heller ikke skjul på at det var kjipt å måtte forlate programmet så tidlig.

- Jeg hadde gledet meg veldig til innspillingen. Det er jo en prosess helt fra man blir spurt om å være med, til man går i møter og sier ja. Så jeg la opp sommeren etter dette, i og med at jeg skulle være på innspilling i hele august. Men det er ikke alt man kan styre.

Tv-profil

I løpet av det knappe døgnet Haraldsen var på resorten, rakk hun likevel å få et godt inntrykk av både de andre deltakerne og produksjonen, og gledet seg til å ta fatt på oppgavene.

- Jeg gledet meg veldig. Jeg har vært med på «Kakekrigen» før, og vant det, så jeg tenkte at dette er noe jeg kan klare. Spesielt kanskje å lage noen desserter og kaker.

MED I NORSK REALITY: Den svenske superstjerna Anna Anka er en av de ti deltakerne som skal delta i vårens sesong av «Camp Kulinaris». Video: Rød Løper Vis mer

Det var i 2014 at Pia Haraldsen deltok i Kakekrigen. Noen år før hadde hun prøvd å finne kjærligheten på TV sammen med moren, Jasmin Haraldsen, i «Pia & Jasmin», og har også deltatt i tv-programmer som «4-stjerners middag».

Likevel kommer man ikke unna at det var hennes tilstedeværelse i prinsesse Ingrid Alexandras dåp for snart 16 år siden, som gjorde henne til et kjent fjes i det ganske land.

Haraldsen var invitert i dåpen fordi hun den gang var stedatter av dronning Sonjas (82) nevø, Karl Otto Haraldsen. Den gang vakte hun oppsikt for sin lyserosa, ettersittende kjole.

LES OGSÅ: Saksøker Northug: Vil lukke dørene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer