<strong>OPPLØST I TÅRER:</strong> Etter åtte uker er «Farmen»-oppholdet over for trønderen Irene Halle (35). Tv-exiten ble ingen udramatisk sekvens. Foto: TV 2
OPPLØST I TÅRER: Etter åtte uker er «Farmen»-oppholdet over for trønderen Irene Halle (35). Tv-exiten ble ingen udramatisk sekvens. Foto: TV 2 Vis mer

«Farmen» 2018:

Derfor forlater hun «Farmen» i hulkegråt

- Et helt forferdelig øyeblikk.

Publisert

Trønderkvinnen Irene Halles siste minutter i «Farmen»-universet ble en særs tårevåt affære. Etter å ha tapt tautrekkingskonkurransen mot oslojenta Karianne Sissener Amundsen (27) i kveldens episode, bryter 35-åringen sammen i fullstendig hulkegråt.

- Jeg anser egentlig ikke meg selv om en sippekjerring, men her kom alle følelsene på en gang. Det var et helt forferdelig øyeblikk, medgir Halle overfor Se og Hør.

<strong>UTRØSTELIG:</strong> Irene Halle sleit med å finne ord etter «Farmen»-exiten, og nærmest hikstet seg ut av tv-ruta. Foto: TV 2
UTRØSTELIG: Irene Halle sleit med å finne ord etter «Farmen»-exiten, og nærmest hikstet seg ut av tv-ruta. Foto: TV 2 Vis mer

Årsaken til utbruddet handlet blant annet om gnisninger som hadde oppstått mellom Halle og flere meddeltakere gjennom uka. Den utrøstelige «Farmen»-profilen hadde allerede hisset på seg ukas storbonde, Dineke Polderman (46), etter et løftebrudd - da nok en avtale gikk i vasken.

- Ren samvittighet

- Det var mye drama den uka. Selv om jeg såklart bidro til noe av det, gikk jeg ut fra «Farmen» med veldig ren samvittighet, forteller Halle.

Da 35-åringen ble valgt til førstekjempe (for tredje gang på rad) tidligere i uka, fikk hun valget mellom å utpeke enten Karianne Sissener Amundsen, Tonje Frøystad Garvik eller Lene Sleperud til andrekjempe. Ettersom Halle hadde blitt sterkest knyttet til de to sistnevnte, som sammen snakket om å komme til finaleuka, ble Amundsen valgt til tvekampmotstander.

På tv forteller også Halle at hun og Amundsen, som også hadde fått et nært forhold, ble enige om valg av tvekampgren i forkant av konkurransen. For å gjøre det mest rettferdig skulle Amundsen velge øksekast, men slik ble det altså ikke.

<strong>KJEMPET MED NEBB OG KLØR:</strong> Tvekampen mellom Karianne og Irene varte i en drøy halvtime. Foto: Kristin Skaalerud / TV 2
KJEMPET MED NEBB OG KLØR: Tvekampen mellom Karianne og Irene varte i en drøy halvtime. Foto: Kristin Skaalerud / TV 2 Vis mer

- Jeg hadde ikke sjans til å vinne mot Karianne i tautrekking, da hun er større enn meg. Det er David mot Goliat, sier 35-åringen, og fortsetter:

- Hadde jeg visst at Karianne gikk for denne konkurransegrenen, hadde jeg selvfølgelig valgt en annen motstander.

- Lovet henne ingenting

Halle understreker at hun respekterer Amundsens beslutning om å velge en tvekampgren i sitt eget favør.

- Det som gjorde at jeg følte meg dolka i ryggen var at hun ikke sa noe om dette før jeg hadde valgt henne som motstander. Da kunne jeg fått muligheten til å tenke meg om to ganger. Jeg følte at jeg hadde vært så rettferdig med Karianne i utgangspunktet, derfor ble det ekstra sårt, sier hun.

Karianne Sissener Amundsen avviser overfor Dagbladet at det forelå en avtale om hvilken tvekampgren hun skulle velge.

<strong>BLE UVENNER:</strong> Irene og Karianne sa ikke hadet til hverandre etter tvekampen. Duoen har skværet opp i etterkant. Foto: Kristin Skaalerud / TV 2
BLE UVENNER: Irene og Karianne sa ikke hadet til hverandre etter tvekampen. Duoen har skværet opp i etterkant. Foto: Kristin Skaalerud / TV 2 Vis mer

- Jeg lovet henne ingenting, og det er en andrekjempes privilegium å velge gren. Jeg hadde gitt et løfte til pappa om å velge tautrekking, og står fortsatt ved det, sier Amundsen, og legger til:

- Dessuten sa hun til meg at det ikke spilte noen rolle hvilken gren jeg valgte. Hun var så sikker på å vinne uansett.

Begge parter understreker at det ikke er noe ondt blod mellom dem i dag. Halle forteller at hun overhodet ikke var forberedt på sin egen exit-reaksjon.

Tydelig figur

- Det toppet seg da Lene og Tonje ga uttrykk for at de helst ville ha Karianne tilbake på «Farmen». Jeg følte meg ikke akkurat velkommen mot slutten av oppholdet, og var ordentlig lei meg, sier hun.

<strong>KNUST:</strong> Irene Halle ble overrasket over egen reaksjon etter tvekampen. Foto: TV 2
KNUST: Irene Halle ble overrasket over egen reaksjon etter tvekampen. Foto: TV 2 Vis mer

Halle påpeker at hun har lagt «Farmen»-sorgene bak i seg i dag.

- Jeg har opplevd verre ting i livet enn dette, og la meg ikke akkurat ned i fosterstilling etterpå. Egentlig har jeg ikke tenkt så mye på det, flirer hun.

Saken fortsetter under videoen.

DÅRLIG BEHANDLET: Farmen-deltaker Andrea Badendyck mener hun ble behandlet dårlig av Irene fra årets sesong. Video: Miriam Bakkejord Vis mer

Med sitt frittalende vesen og klokkeklare meninger har trønderkvinnen markert seg som en tydelig figur i høstens «Farmen». Hun har også havnet i flere konflikter og fått skylda for sabotasje.

- Vet hva som er sant

- Jeg snakker gjerne når jeg ikke skal, og sier ofte det mange tenker - men ikke tør å si høyt. Hvis man alltid er den roper høyest, får man ofte skylda, sier Halle, og fortsetter:

- Det opplever jeg ellers i livet også. Jeg har ADHD, så det ligger nok litt der, at jeg går veldig rett på sak. Så er jeg kanskje såpass dum og naiv at jeg tenker at alt går bra. Jeg blir jo såra og lei meg som alle andre, men det viktigste er at jeg vet hva som er sant.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>TILBAKE I HVERDAGEN:</strong> Irene Halle (35) er hjemme i Stjørdal igjen etter «Farmen»-oppholdet. Foto: Ole Martin Wold
TILBAKE I HVERDAGEN: Irene Halle (35) er hjemme i Stjørdal igjen etter «Farmen»-oppholdet. Foto: Ole Martin Wold Vis mer

- Har du noen fiender på «Farmen» nå?

- Det kan godt hende at noen fortsatt er sure på meg for et eller annet, men selv har jeg ikke noe uoppgjort med noen. Jeg står for alt jeg har gjort, og er glad for at jeg har fått vist hvem jeg er. Ikke minst er jeg fornøyd med å ha kommet så langt som jeg gjorde, sier hun.

Irene Halle er den siste utslåtte «Farmen»-deltakeren som flytter inn på «Torpet», da det allerede til uka blir kjent hvilken eksdeltaker som får returnere til hovedgården. De gjenværende deltakerne fikk vite om konseptutvidelsen i kveldens episode.

LES OGSÅ: Kritiserer TV 2 etter «Farmen»-drama

SOM TO DRÅPER VANN: Nikolai og Markus Aspen (23) er eneggede tvillinger, og blir stadig forvekslet med hverandre. Likheten har bydd på noen ekstra utfordringer etter at førstnevnte dukket opp på «Farmen». Reporter: Miriam Bakkejord. Video: Helén Skogstad Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer