«Inger in Dubai»:

Derfor forlater de Dubai etter ni år

Den norske influenseren har kalt emiratet sitt hjem i en årrekke. Nå er det over.

Derfor forlater de Dubai etter ni år
Publisert

På tampen av forrige uke ble det kjent at Inger Houghton (35), bedre kjent under aliaset «Inger in Dubai», hadde planer om å forlate emiratet - etter å ha bodd der siden 2011. Mange har latt seg fascinere av nordmannens opphold i storbyen, der treningstipsene hennes har engasjert titusenvis av følgere.

Nå er derimot kapittelet ved veis ende, etter nesten ti år.

Nyheten kom omtrent samtidig som hun og ektemannen, Ian Houghton, kunngjorde at de venter tvillinger. Fra før har paret datteren Kaia sammen, men det blir noe helt annet å oppdra tre barn, kontra ett.

Influenseren, som i skrivende stund har over 170 000 følgere på Instagram, kan nå avsløre overfor Se og Hør at babynyheten og flyttingen går hånd i hånd. I tillegg har familien hjemme i Norge hatt mye å si for beslutningen.

Vil være nær familien

- Vi hadde aldri tenkt å bli i Dubai for alltid, så denne dagen måtte komme. Hovedgrunnen for flyttingen er jo at jeg er gravid med tvillinger og kommer til å trenge hjelp, men også fordi vi vil gi hjelp, forteller hun, og fortsetter:

- Min far fikk slag forrige sommer, og vi vurderte å flytte hjem allerede da. Nå føles det enda viktigere å være nær familien, forklarer hun.

Inger legger heller ikke skjul på at den pågående pandemien har hatt sitt å si for at valget ble gjort akkurat nå. Det har vært knyttet usikkerhet til hvorvidt det har vært mulig å reise i det hele tatt, men familien klarte heldigvis å finne en rute som fortsatt var operasjonell.

TILBAKE TIL RØTTENE: Mens hun er fra Egersund, er han fra Sandnes. Nå har de bestemt at det er på hennes hjemsted de skal tilbringe den første tiden tilbake i Norge. Foto: Privat
TILBAKE TIL RØTTENE: Mens hun er fra Egersund, er han fra Sandnes. Nå har de bestemt at det er på hennes hjemsted de skal tilbringe den første tiden tilbake i Norge. Foto: Privat Vis mer

- Vi ville jo hjem til Norge i sommer uansett, så da vi fant en flyrute som funket, hoppet vi bare på. Det blir trist å dra fra Dubai, særlig siden det skjer så brått og uten mulighet til å ta skikkelig farvel med venner. Men trist hadde det jo blitt om vi flyttet neste sommer også, forklarer influenseren.

Siden mange trolig kjenner Houghton som Dubai-basert, kommer det kanskje litt overraskende på at det er Egersund hun, datteren og ektemannen nå flytter til. Det er nemlig der hun kommer fra, og der familien har planer om å bo i noen år.

Hva som følger videre, er ikke lett å si.

- Det er mye med livet i Dubai jeg vil savne uten tvil, men det er heldigvis så mye bra med Norge som jeg har savnet også, som jeg nå får igjen. Først og fremst blir det fint å være nær familie og venner igjen, forklarer hun.

GRAVID: Modellen Belle Lucia får hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

Nye tider

Nå skal altså tre bli til fem, og det skjer i Norge. Da paret kunngjorde svangerskapet forrige uke, kunne de fortelle til Se og Hør at de gleder seg stort til å bli foreldre på nytt.

- Det skjer jo så mye rart for tiden, så dette var jo en enormt hyggelig nyhet oppi det hele, sa Ian, og fortsatte:

- Med dette føles det som om det er riktig tid å avslutte eventyret i Dubai og vende nesa hjem for å være sammen med familien. Det er trist å forlate Dubai så brått, men vi er heldige som har så mye å se fram til hjemme.

Influenseren selv fortalte at de er kjempeglade over familieforøkelsen.

- Jeg er overveldet for å være helt ærlig, men det føles veldig spesielt og vi er kjempeglade, sa hun til Se og Hør, og fortsatte:

- Det ble litt av en omveltning på livet vårt, så nå har vi bestemt oss for å flytte hjem etter ni år i Midtøsten.

Inger og Ian har vært kjente i en årrekke, ettersom begge har populære treningskontoer på Instagram. I et tidligere intervju med Dagbladet Magasinet har 35-åringen fortalt at hun trolig hadde blitt hjemme i Egersund om det ikke var for ektemannen hennes.

Han er selv fra Sandnes, og det var hans engelske far som ga dem ideen om Dubai. Der har de drevet treningsstudioet SHP Dubai, eller Scandinavian Health & Performance Dubai, hvor de har hatt medlemmer av kongefamilien i Dubai på kundelista. De la derimot ned bedriften i 2018.

GRAVID: Det er ikke lenge før Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe blir foreldre for første gang. Og underveis i et svangerskap er det mye rart og nytt som skjer. Det fikk Dennis oppleve på kloss hold. Vis mer

LES OGSÅ: Detalj i bildet vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer