Daniel Craig:

Derfor foretrekker han homobar

Du møter neppe «James Bond»-helten på en hvilken som helst pub.

FORETREKKER HOMOBAR: Daniel Craig avslører hvor han liker å dra ut. Her med kona Rachel Weisz. Foto: Broadimage/REX/NTB
FORETREKKER HOMOBAR: Daniel Craig avslører hvor han liker å dra ut. Her med kona Rachel Weisz. Foto: Broadimage/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At agent 007 ikke er fremmed for å ta seg en tørr Martini «shaken, not stirred» er allmennkunnskap.

Skuespiller Daniel Craig (53), som har hatt rollen de siste fem filmene er heller ikke fremmed for Martini i glasset, og har selv sagt at han drakk seg dritings på Bonds signaturdrink da han fikk rollen.

Kanskje får du også se ham med en Pornstar Martini i lanken på en homobar. Det er nemlig dit kan foretrekker å være når han skal ut på byen.

Det avslører han i podkasten «Lunch With Bruce».

- Jeg har gått på homobarer så lenge jeg kan huske. For jeg havner ikke i slåsskamper på homobarer. Den aggressive pikksvingningen på heterobarer, jeg ble bare så lei av det som ung. Jeg vil ikke ende opp i slåsskamp, og det hendte ofte, sier han til kameraten, Bruce Bozzi.

De to mimrer tilbake til da de to var på homobar på Venice Beach i Los Angeles i 2011, og pressen fikk nyss i det. Duoen ble fotografert klemmende utenfor, noe som brakte med seg flere spekulasjoner.

NORGE: I den ferske James Bond-traileren finner vi flere klipp fra scener spilt inn i norge. Filmen har premiere 30. september. Bilder fra Universal. Vis mer

Craig kaller opptrinnet «storm i et vannglass», og forklarer altså at han bare foretrekker homobarer over andre barer.

- Det er bare et fint sted å være, alle er chille, ingen trenger å proklamere sin seksualitet. Det er et trygt sted å være. Jeg kunne møte jenter der, de var der for de samme grunnene jeg var der. Det var ikke noe bakenforliggende motiv, sier han i podkasten.

Action-skuespilleren sjekker nok neppe opp damer på byen nå lenger, da han har vært gift med Rachel Weisz (51) siden 2011. Sammen fikk de ei datter i 2018. De to har også hvert sitt barn fra tidligere forhold.

Craig viste seg sammen med datteren Ella Loudon (29) under premieren av «No Time To Die» tidligere i oktober.

LES OGSÅ: Chris Martin overrasket med sjelden kjærlighetserklæring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer