Amal Clooney:

Derfor forelsket hun seg i George Clooney

Amal Clooney snakker åpenhjertig ut om familielivet med sin berømte ektemann.

LYKKELIG: George og Amal Clooney snakker om hvordan de møttes og livet som småbarnsforeldre i nytt intervju. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: George og Amal Clooney snakker om hvordan de møttes og livet som småbarnsforeldre i nytt intervju. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Denne måneden pryder kona til George Clooney (56), menneskerettsadvokaten Amal Clooney (40), forsiden på amerikanske Vogue.

Dette er Amal Clooneys aller første Vogue-forside som inneholder et stort intervju med den profilerte advokaten og ektemannen.

I 2014 giftet den profilerte duoen seg i Venezia i Italia, og i juni i fjor kunne George og Amal Clooney glede seg over å bli foreldre for første gang til to små tvillinger - ei jente og en gutt.

Til magasinet avslører Amal Clooney at livet som gift småbarnsforelder er et liv hun aldri hadde sett for seg.

- Det var ikke åpenbart at det skulle skje for meg, og jeg var heller ikke ivrig og spent på ideen om å bli gift eller ha en familie, forteller 40-åringen når hun snakker om sin første date med ektemannen.

SMÅBARNSFORELDRE: George og Amal Clooney fotografert under filmfestivalen i Venezia i september i fjor. Foto: NTB Scanpix
SMÅBARNSFORELDRE: George og Amal Clooney fotografert under filmfestivalen i Venezia i september i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Falt for ham med en gang

Det var i feriehuset til George Clooney i Italia duoen fikk øynene opp for hverandre. Amal Clooney hadde blitt invitert med av en venn av seg som fra før av var sikker på at de kom til å bli en god match.

Allerede ved første øyekast tok Amal skuespilleren med storm.

- Selvfølgelig var hun vakker - men jeg synes hun også var fascinerende og smart, forteller George Clooney til magasinet.

Tilbake til hverdagen - etter flere mail-korrespondanser, dro Amal og George Clooney på deres første date på en restaurant.

Det var Amal som hadde booket bord, og valget falt på en av Londons fineste restauranter.

- Før den opplevelsen hadde jeg et ønske om at kjærlighet kunne være så overveldende og uten krav til veiledning eller valg, sier Amal.

Og denne kvelden følte hun at hun hadde funnet det.

- Det føltes ut som det mest naturlige i verden, forteller hun.

Tilbringer tid hjemme

George og Amal Clooney er begge travle mennesker, og hverdagen har ikke bydd på noe mindre etter at de ble småbarnsforeldre. Oppmerksomheten rundt duoen har heller ikke forsvunnet etter at Alexander og Ella kom til verden. Dermed er det heller ikke så rart at paret foretrekker å tilbringe tid sammen hjemme når tiden byr seg.

- Vi gjør definitivt flere ting i vårt eget hjem nå for sikkerhetens skyld, men invasjonen av paparazzier og privatliv har skjedd på grunn av noe så gledelig og viktig i livet mitt, forteller George Clooney.

I et tidligere intervju med Dagbladet kunne Clooney avsløre at det er litt andre ting hverdagen byr på nå som han har blitt far.

ÅPNER OPP: Tidligere supermodell Vendela Kirsebom forteller om møtet med verdensstjernen George Clooney, og avslører at hun valgte en annen mann foran ham. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg skifter bleier og jeg vasker spy, innrømmet en solbrun Clooney den gang og la til spøkefullt:

- Alle de tingene jeg måtte gjøre for meg selv før, gjør jeg nå for babyene. Det funker ganske bra.

- Mitt livs kjærlighet

Det er ikke første gang George Clooney har erklært sin kjærlighet overfor sin kone.

I et intervju med Esquire i 2016, erklærte han nemlig at hun er hans livs kjærlighet.

I mange år var George Clooney en av verdens mest ettertraktede ungkarer. Han datet den ene skjønnheten etter den andre, men ingen klarte å få ham til å slå seg til ro.

Da Clooney skilte seg fra kona Talia Balsam (58) i 1993, etter bare to års ekteskap, sverget han nemlig at han aldri skulle gifte seg igjen.

- Ikke i min villeste fantasi kunne jeg se for meg at jeg noen gang skulle bli så lykkelig i et forhold som det jeg er nå, avslørte Clooney overfor magasinet, ifølge UsWeekly.com.

- Som 52-åring fant jeg mitt livs kjærlighet, og jeg er utrolig lykkelig, la han til den gang.

LES OGSÅ: Cindy Crawford endte til sengs med George Clooney