Derfor forelsket han seg i Chrissy Teigen

Artist John Legend ble overrasket da han oppdaget modellens energiske personlighet.

FLOTT PAR: Chrissy Teigen og John Legend har vært et par siden 2007, og i 2013 giftet de seg. Det tok imidlertid tid før sangeren innså at Chrissy var hans store kjærlighet.  Foto: Rex Features
FLOTT PAR: Chrissy Teigen og John Legend har vært et par siden 2007, og i 2013 giftet de seg. Det tok imidlertid tid før sangeren innså at Chrissy var hans store kjærlighet. Foto: Rex Features Vis mer

SEOGHØR.NO: Sanger John Legend (37) og kona Chrissy Teigen (30) er et av Hollywoods mest profilerte par.

Duoen giftet seg i 2013, men hadde da vært et par siden 2007 etter at de møttes under musikkvideoinnspillingen av Legends låt «Stereo».

I starten var forholdet veldig avslappet, og artisten har tidligere avslørt at han ikke så for seg at skjønnheten var hans store kjærlighet.

Etter en tid utviklet det seg imidlertid til noe mer seriøst. Og det spesielt én ting som gjorde at «All Of Me»-sangeren falt for den norskættede modellen.

- Jeg forelsket meg via tekstmeldinger, for hun er veldig flink med de 140 tegnene. I starten av forholdet sendte vi en del meldinger, og jeg så at hun hadde humoristisk sans. Vi kunne snakke i telefonen og jeg falt for hvor engasjert og tullete hun er, sier han om kona si, ifølge ContactMusic.com.

Saken fortsetter nedenfor.

FALT PLADASK: John Legend og hans vakre modellkone har blitt et av Hollywood heteste par de siste årene.  Foto: Rex Features
FALT PLADASK: John Legend og hans vakre modellkone har blitt et av Hollywood heteste par de siste årene. Foto: Rex Features Vis mer

Endte opp sammen

Han forteller at han fort skjønte at Chrissy var en kvinne han gjerne ønsket å tilbringe mer tid sammen med.

- Da vi begynte å se hverandre mer, merket vi begge hvor fantastisk kjemi vi hadde - noe som etter hvert utviklet seg til giftermål og barn, sier han.

Det flotte paret ble nemlig foreldre i april, da datteren Luna Simone (fire mnd.) kom til verden.

Vesle Luna Simone har for lengst sjarmert hele verden i senk, etter duoen stadig har delt bilder av henne i sosiale medier.

Saken fortsetter nedenfor.

GO DODGERS!

Et bilde publisert av chrissy teigen (@chrissyteigen)

Valgte å få ei jente

Teigen og Legend slet lenge med å bli gravide frem til den vakre modellen i fjor endelig fikk en liten kul på magen. 

I februar avslørte Teigen at barnets kjønn slett ikke kom som noen overraskelse.

- Det var jeg som tok valget. Ikke bare skal jeg bli mor til en jente, men jeg valgte jenta ut selv fra hennes lille embryo. Da jeg valgte henne, sa jeg: «La oss sette den jenta inn i meg», forteller hun til People.com.

Saken fortsetter under bildet.

BABYLYKKE: Superparet har ikke lagt skjul på at de elsker tilværelsen som nybakte småbarnsforeldre.  Foto: Abaca
BABYLYKKE: Superparet har ikke lagt skjul på at de elsker tilværelsen som nybakte småbarnsforeldre. Foto: Abaca Vis mer

Den mørke skjønnheten ville gjerne ha en datter for ektemannens skyld.

- Jeg tror jeg var mest spent og tiltrukket av tanken på at John ville bli den beste faren til en liten jente. Bare tanken på å se ham med en jente gjorde meg glad. Jeg synes han fortjener en liten jente og det spesielle båndet mellom far og datter.

- En gutt vil komme senere, så det var egentlig ikke som om vi måtte velge mellom to kjønn. Men han er definitivt veldig heldig som får en liten jente. Og hun er fantastisk heldig som får John som sin far. Det er helt vilt, strålte hun.

Det var i september 2013 Chrissy og John giftet seg i naturskjønne omgivelser ved Comosjøen i Italia. 

LES OGSÅ: - Jakob brøt totalt sammen