VIL IKKE HA FLERE BARN: Helene Sandvig minnes sin siste dramatiske fødsel, og ønsker ikke å få flere barn.  Foto: Anne Liv Ekroll, NRK
VIL IKKE HA FLERE BARN: Helene Sandvig minnes sin siste dramatiske fødsel, og ønsker ikke å få flere barn. Foto: Anne Liv Ekroll, NRK Vis mer

Derfor føder hun aldri igjen

Helene Sandvigs siste fødsel var svært dramatisk.

Publisert
SEOGHØR.NO: Helene Sandvig (43) sjonglerer hverdagen som travel programleder i «Puls» og mor for sine tre jenter Vilma (9), Dina (7) og Anna (3). Hun elsker morsrollen, men utelukker at hun vil ha flere barn. Den siste fødselen for tre år siden var nemlig svært dramatisk.

- Jeg, som har født to barn før, tenkte: Dette klarer jeg ikke. Frykt er ordet. Kroppen er i alarmberedskap men du er «stuck». Du kan ikke stikke av, sier Sandvig til Dagbladet God Torsdag. 

Babyen veide 4,5 kilo og satt fast. Det var for sent med keisersnitt og Sandvig kunne bare følge legenes ordrer.

- Jeg var som en lydig bikkje. Gjorde alt sykehuspersonalet sa, livredd for at jeg ikke skulle ha pust og kraft igjen til å ri over neste topp. Jeg tenkte: Dette går til helvete, forteller hun til avisen. 


Programlederen så for seg grusomme scenarioer og var redd for både barnet og seg selv. Til slutt kom det en lege som klarte å få barnet løst, men røk nerver som forsyner skuldre og biceps.

Siden måtte Anna gå med gips på overkroppen og venstre arm. Den dramatiske fødselen gjorde at Sandvig mistet mye blod og fikk ikke se datteren før langt på kveld. Nå sier programlederen seg fornøyd med tre barn.

- Det gjør dritvondt, men en fødsel er også helt fantastisk.

43-åringen synes hun er for gammel.

- Jeg skal jo følge dem opp, også. Jo eldre du blir, jo mindre fleksibel blir kroppen.
 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Selger drømmeleiligheten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer