Kim Kardashian og Kanye West:

- Derfor flyttet han

Rap-stjernen skal ha tatt med seg en stor, personlig samling til Wyoming.

UNDER HVERT SITT TAK: Kim Kardashian og Kanye West ser ut til å gjøre bosituasjonen sin i hver sin by mer permanent. her er de avbildet under en følelsesladet samtale i nettopp Wyoming i 2020. Foto: Backgrid USA/ NTB
UNDER HVERT SITT TAK: Kim Kardashian og Kanye West ser ut til å gjøre bosituasjonen sin i hver sin by mer permanent. her er de avbildet under en følelsesladet samtale i nettopp Wyoming i 2020. Foto: Backgrid USA/ NTB Vis mer
Publisert

Den siste tiden har det blitt skrevet opp og ned i den kulørte delen av pressen om ekteskapet til Kim Kardashian (40) og Kanye West (43). Flere hevder de er på randen til å gå fra hverandre, mens andre mener at ekteskapet kan reddes.

Det som derimot er sikkert, er at de har tilbrakt mye tid fra hverandre i det siste, da realitystjernen har vært hjemme med barna i Los Angeles, mens Kanye har vært på ranchen i Wyoming.

Frem til nå har det bare vært spekulasjoner om hvorfor paret ikke bor under samme tak, men nå påstår en kilde å ha svaret på hvorfor den kjente rapperen flyttet fra kona og deres fire barn, North (7), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (1).

- Støtter hverandre

Det hele skal nemlig dreie seg om å få lage ny musikk i ro og mak. Kanye skal også ha fått fraktet sine 500 par med joggesko fra parets felles hjem til ranchen.

- At Kanye flytter joggeskoene har ikke noe med en skilsmisse å gjøre, forklarer en kilde som hevder å stå stjerneparet nær til Hollywood Life.

- Han har gjort Wyoming til sitt hovedhjem og joggeskoene er hans verdifulle samling. Kim var i ekstase og hjalp han med å organisere og brukte den ledige plassen til Skims. De krangler ikke akkurat nå. Det er ikke noe for dem å krangle om, sier kilden videre.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

Den ikke navngitte personen går også langt i å bekrefte at forholdet mellom Kim og Kanye ikke er helt på topp.

- Selv om de ikke er helt romantisk involvert nå, støtter Kim og Kanye hverandre hundre prosent når det kommer til business, hevder kilden, som legger til at de sammen skal ha planlagt at Kanye skulle flytte skoene sine.

Den siste tiden har det ikke gått en dag uten at «Kimye» har blitt nevnt i mediene og ryktene skal altså ha det til at det syv år lange ekteskapet henger i en svært tynn tråd og at en skilsmisse er like rundt hjørnet.

- Bekymret for barna

Kim skal også ha vært i dialog med den profilerte skilsmisseadvokaten Laura Wesser (52) for å legge en plan dersom ekteskapet faktisk går i oppløsning. Realitystjernen skal også være bekymret for hvordan de fire barna vil takle et eventuelt brudd.

- Barna er veldig viktige for Kim. Hun uroer seg for hva et permanent brudd vil bety for dem og bekymrer seg for deres velvære, fortalte en kilde til People.

Videre hevdet kilden at Kim har spurt andre til råds om hvordan hun skal gå frem når det gjelder barna, og at hun i flere måneder har prøvd å leve som en normal familie, men at det har vært utfordrende og frustrerende.

AVSLØRER: Ryktene har svirret om at Kanye West har vært utro mot Kim Kardashian West med youtuberen Jeffree Star. Nå kommenterer sistnevnte ryktene. Video: Jeffree Star Vis mer

- Ulikt syn på fremtiden

En annen kilde nettstedet snakket med sa også at det trøblete året hun og ektemannen har gått gjennom har satt dype spor i henne.

- Det er umulig å reparere ekteskapet deres. Kim er lei av Kanyes kaos, og ønsker nå kun å fokusere på barna og sitt eget liv.

- De ser ikke likt på fremtiden som en familie, og det er i orden for Kim. Hun vil gjøre alt for at barna skal ha et godt forhold til Kanye, hun ønsker bare ikke å være gift med ham, hevdet kilden videre.

Kim og Kanye gikk tilsynelatende gjennom et utfordrende år i fjor, hvor oppsiktsvekkende Twitter-uttalelser kombinert med en omstridt valgkampanje - begge deler fra Kanye - kapret mye spalteplass.

Paret har imidlertid ennå til gode å uttale seg om hva som faktisk er ståa mellom dem.

LES OGSÅ: Kylie slaktes for bursdagsselskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer