Martine Lunde:

Derfor flytter hun

Influenser Martine Lunde har endelig tatt over sin nye leilighet, men flytter inn uten kjæresten.

TRAKKASERES: I den nye TV 2-serien «Martine vil bli politi», blir Martine Lunde satt ut under en øvelse. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og tv-profil Martine Lunde (25) kunne i januar 2019 avsløre at hun hadde kjøpt sin første leilighet. Den gang spontankjøpte hun en leilighet i et nybygg, men prosessen har tatt betraktelig lengre tid enn det Lunde hadde forestilt seg på forhånd.

Blant annet har coronapandemien ført til at byggingen har blitt utsatt. I fjor sommer sa Lunde til Se og Hør at hun angret på boligkjøpet fordi hun var så lei av all ventingen.

Men nå er ventetiden omsider over. Onsdag kan 25-åringen avsløre at hun endelig har overtatt leiligheten, som ligger øst i Oslo. Hun er travelt opptatt med å flytte inn når Se og Hør slår på tråden.

- Det føles veldig bra, jeg har jo ventet på dette i over to år. Jeg kjøpte den jo i januar 2019. Det er en stor og fin leilighet, sier Lunde.

FRIERI: Det var flere som sperret opp øynene da de så Aleksander Sæterstøls video på Instagram. Video: Rød Løper Vis mer

Blir ikke samboere

Det er snakk om en treromsleilighet, og boligen kan by på to soverom, balkong og en romslig stue.

- Det er et nybygg, så alt er jo helt nytt. Det er veldig fresht og fint. Jeg skal endre litt på ting, men jeg tror det kommer til å bli veldig bra. Jeg er skikkelig fornøyd, forklarer 25-åringen.

SPLITTER NYTT: Martine Lunde er strålende fornøyd med sin nye leilighet. Foto: Privat
SPLITTER NYTT: Martine Lunde er strålende fornøyd med sin nye leilighet. Foto: Privat Vis mer

- Det var verdt ventetiden?

- Det var det, jeg trodde jo ikke denne dagen skulle komme. Jeg er veldig fornøyd med at jeg gjorde dette kjøpet, og jeg angrer ikke lenger, selv om jeg har vært frustrert. Nå angrer jeg ikke et sekund, sier influenseren.

Planen var lenge at kjæresten Aleksander Sæterstøl (25) også skulle flytte inn. Han bor til vanlig i hjembyen Bergen, og nå kan Lunde fortelle at samboerplanene er lagt på is for en liten stund.

- Han kommer nok til å være en hel del her, men ikke flytte inn permanent. Han er her nå, så jeg får god hjelp til å flytte, sier Lunde til Se og Hør.

AVSLØRER: I «Sofa» ser Martine Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl på Selda Ekiz som er på Lindmo og snakker om graviditeten. Da avslører Martine at hun ønsker seg tvillinger. Vis mer

Håper på bedring

Hovedgrunnen til at Lunde kjøpte leilighet var at hun følte seg utrygg i sin gamle bolig. Tidligere har hun fortalt Se og Hør at hun bor hos tanten sin fordi hun ikke tør å være alene hjemme - på grunn av fremmede som banker på hos henne til alle døgnets tider.

- Kommer du til å føle deg tryggere nå?

- Det var jo en veldig stor grunn til at jeg ville flytte, fordi jeg ikke fikk være så veldig mye i fred der jeg bodde, forklarer Lunde, som av samme grunn heller ikke ønsker å si eksakt hvor den nye leiligheten ligger.

25-åringen tror at situasjonen vil bedre seg nå som hun har fått et nytt bosted.

- Jeg tror og håper at det blir mye bedre. Det er litt vanskeligere å komme seg inn her enn på det gamle stedet. Dessuten har jeg kamera, slik at jeg kan se hvem som ringer på, sier hun.

Lunde fortalte til Se og Hør i fjor sommer at leilighetskjøpet var av det spontane slaget, og at hun bare hadde vært på boligjakt i en uke da hun slo til.

Martine Lunde og Isabelle Eriksen fikk erfare å få et intimt bilde av seg selv spredt på nett. Nå har de tatt kontrollen tilbake. Vis mer

- Jeg har vært så frustrert over det. Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg gjorde det i ettertid. Men det kommer til å være verdt det når den er ferdig. Det er bare ventingen som er så kjip, sa hun den gang.

Hun fortalte også mer om hvordan uvedkommende oppsøkte leiligheten hennes.

- Det har satt en skikkelig støkk i meg, og etter at det skjedde så har jeg bare fått panikk for hver gang det banker på døren, og jeg ikke vet hvem som står på den andre siden. Det er sykt irriterende, for jeg har selvfølgelig lyst til å bo hjemme. Det er mitt hjem, og folk burde ha såpass respekt at de ikke kommer hjem til meg.

LES OGSÅ: Måtte føde på badegulvet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer