AnneMa:

Derfor flytter hun ikke til Tyrkia

Møtte opp uten kjæresten på Reality Awards.

SAVN: Anne Marit Yuvali kom uten kjæresten Dündar, og savnet var stort. Foto: Espen Solli / Se og Hør
SAVN: Anne Marit Yuvali kom uten kjæresten Dündar, og savnet var stort. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert

Anne Marit Yuvali (62), bedre kjent som «AnneMa», har blitt et populært ansikt etter deltakelsen i «Grenseløst forelsket» - en serie om nettopp grenseløs kjærlighet.

62-åringen falt hardt for sin 33 år yngre ektemann Dündar, men det er én hake. Han bor i Tyrkia, og paret sliter med å få søknad om familiegjenforening godkjent, slik at Dündar får flyttet til Norge.

Enn så lenge har det vært en følelsesmessig berg-og-dal-bane, og ekteparet kan fremdeles ikke senke skuldrene som ektepar bosatt i ett og samme land.

Overfor Se og Hør kan imidlertid AnneMa avsløre at paret også har snakket om at hun kan flytte til Tyrkia - men spesielt én ting hindrer det fra å skje.

Flytter ikke

Se og Hør møter AnneMa på den røde løperen i forkant av Reality Awards fredag kveld. Det er imidlertid ingen Dündar å se ved hennes side.

- Jeg skulle veldig gjerne hatt min mann her. Det er han jo ikke, men sånn er det jo, sier hun.

Da Dündar fikk avslag på søknaden fra UDI tidligere i år, hadde søknaden ligget inne til vurdering i 14 måneder. På spørsmål om paret ikke har vurdert at AnneMa heller flytter til Tyrkia, er svaret tydelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.