Derfor flytter Hanne Sørvaag fra Norge

- Det er ikke sikkert jeg kommer tilbake, sier den «Hver gang vi møtes»-aktuelle artisten.

FLYTTER TIL USA: Hanne Sørvaag pakker kofferten og flytter til USA for å satse på musikken. Her under generalprøvene til andre delfinale i Melodi Grand Prix i 2011.  Foto: Alf Vidar Snæland/NTB scanpix
FLYTTER TIL USA: Hanne Sørvaag pakker kofferten og flytter til USA for å satse på musikken. Her under generalprøvene til andre delfinale i Melodi Grand Prix i 2011. Foto: Alf Vidar Snæland/NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Artist Hanne Sørvaag (36) er for tiden aktuell med sitt nyeste album «Featuring» hvor hun har med flere kjente artister, men nå flytter hun til USA.

Det skrev Hanne selv på sin blogg i startet på august.

«Start spreading the news I´m leaving today. Og det er ikke sikkert jeg kommer tilbake», åpner Sørvaag blogginnlegget sitt med. 

Hun skriver også at hun ikke  vet om gresset er grønnere på den andre siden, men at det er på tide for henne å prøve noe nytt.

Til Seoghør.no forteller hun at bakgrunnen for flyttingen er at hun vil satse på musikken. 

- Jeg er i USA en periode fremover nå. Her skriver jeg låter og søker om artist-visum, også har jeg tilbud om noen spillejobber hvis/når visumet går gjennom, fortsetter den folkekjære artisten - som i 2012 vant TV 2-konkurransen «Skal vi danse».

Saken fortsetter under bildet. 

SATSER PÅ MUSIKKEN I USA: Hanne Sørvaag har nå reist til USA for å satse på musikken. Her når hun sammen med danselærer Egor Filipenko var med i og vant  «Skal vi danse» i 2012.  Foto: Se og Hør
SATSER PÅ MUSIKKEN I USA: Hanne Sørvaag har nå reist til USA for å satse på musikken. Her når hun sammen med danselærer Egor Filipenko var med i og vant «Skal vi danse» i 2012. Foto: Se og Hør Vis mer

Deltar i «Hver gang vi møtes»

Kort tid etter blogginnlegget til Hanne kom ut,ble det annonsert at hun er en av deltagerne i neste sesong av «Hver gang vi møtes» på TV 2. De siste ukene har hun derfor vært tilbake i Norge for å spille inn årets sesong sammen med Eldar Vågan (55), Åse Kleveland (67), Margaret Berger (30), Benny Borg (70), Esben «Dansken» Selvig (38) og Ida Maria (31).  

- Jeg er i USA en periode fremover nå, men reiser hjem når jeg har planer og spillejobber hjemme i Norge, som oppholdet på gården.

Innspillingen av sesongen, som begynner på TV 2 til våren er nå over, og Hanne forteller at oppholdet har vært nydelig.

-Jeg har lært masse, fått meg gode nye venner både i produksjonen, i bandet og blant artistene. Jeg har kost meg i bøtter og spann, og tror det blir masse fine øyeblikk i januar. Vi har ledd og grått masse vi også, forteller hun.

Saken fortsetter under bildet. 

MUSIKALSK MØTE: Margaret Berger, Eldar Vågan, Hanne Sørvaag, Benny Borg, Ida Maria, Åse Kleveland og Esben Selvig er deltakere i sjette utgave av «Hver gang vi møtes». Innspillinga er nå ferdig.  Foto: VEGARD BREIE / TV 2
MUSIKALSK MØTE: Margaret Berger, Eldar Vågan, Hanne Sørvaag, Benny Borg, Ida Maria, Åse Kleveland og Esben Selvig er deltakere i sjette utgave av «Hver gang vi møtes». Innspillinga er nå ferdig. Foto: VEGARD BREIE / TV 2 Vis mer

Beholder leiligheten

I fjor sommer avslørte Hanne at hun hadde kjøpt seg ny leilighet i Oslo. Leiligheten ligger i det idylliske St. Hanshaugen-området i Oslo og inneholder blant annet to soverom. Da fortalte hun at hun gledet seg til å flytte inn.

- Jeg gleder meg kjempemasse, fortalte hun til Seoghør.no

Knappe ett år etter kjøpet flytter hun altså til USA. Ihvertfall for en periode, men leiligheten hjemme i Oslo beholder hun.  

- Jeg beholder leiligheten min i Oslo. Det kommer jo litt an på hva jeg får til der borte og hvor lenge jeg blir, avslutter hun. 

På plass i USA

I hennes nyeste blogginnlegg publisert i begynnelsen på september opplyser Hanne om at hun nå er på plass i Nashville, USA. 

«I have arrived. To the place where country-dreams come true. And I never want to leave this place again», skriver hun på bloggen.

LES OGSÅ: Vær-Desta slutter i TV 2