Monica og Chris Nyhus:

Derfor flytter de

«Bloggerne»-aktuelle Monica og Christoffer Nyhus røper flytteplaner.

PÅ FLYTTEFOT: «Bloggerne»-ekteparet Christoffer og Monica Nyhus flytter fra Kristiansand til Oslo. Foto: TV 2
PÅ FLYTTEFOT: «Bloggerne»-ekteparet Christoffer og Monica Nyhus flytter fra Kristiansand til Oslo. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige sesong av TV 2s «Bloggerne» ble vi kjent med Monica (32) og Christoffer Nyhus (33). Nå er duoen tilbake på skjermen i en ny sesong av TV-programmet.

Paret, som holder til i Kristansand med de fire barna Leonel (6), Matheo (5), Emilio (3) og Emily (6 md.), har vist frem livet og hverdagen i serien.

Nå setter familien imidlertid snuten mot Oslo. Det kommer frem under et intervju med God kveld Norge.

- Det har ligget litt i tankene våre en stund. Det dukket opp ulike prosjekter og jobb i Oslo, som vi ikke kunne si nei til. Vi gleder oss veldig, forteller Monica når Se og Hør slår på tråden.

FERSKE FIREBARNSFORELDRE: I den nye sesongen av «Bloggerne» får vi bli med Monica og Chris Nyhus på fødestua når datteren Emily blir født. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

Vil unngå pendling

Den blide influenseren forteller videre at familien har leid en leilighet på Grünerløkka i hovedstaden. Der skal de i første omgang bo i ett år i forbindelse med kontrakt på jobb og bosted.

- Vi har en datter som er seks måneder gammel, og etter at hun ble født har vi vært i Oslo ti-tolv ganger. Nå blir det så fint å unngå pendlingen, og å ha ungene med oss, sier firebarnsmora, og legger til:

- Nå ønsker vi oss den urbane følelsen, hvor man kan ta en kaffe på fortauet eller ta med seg sushi på kveldstid.

Savn

32-åringen innrømmer at det kan bli vanskelig å reise fra slekten i Kristansand.

- Vi kommer til å savne de nærmeste utrolig mye. Det er ingen tvil om at vi er en familiekjær familie. Vi elsker å spise middager sammen. Men likevel, det er bare 3,5 timer unna. Det blir flott å utforske, og å få en ny tilværelse, meddeler Monica, og legger til at hun har en bror og kusine i storbyen.

Nyhus-familien forlater imidlertid ikke Sørlandet for godt. I 2022 flytter de etter planen inn i et splitter nytt hus på Hamrevann i Kristiansand.

- Full av hormoner

Monica har over 137 000 følgere på Instagram. Der deler hun bilder fra familien Nyhus' hverdag, med alt det innebærer av barneliv og hverdagslige sysler.

32-åringen er med andre ord vant med å dele opplevelser fra sitt eget liv med et større publikum. Under familiens første sesong i fjor, innrømmet hun at det var noe nervepirrende å blottlegge seg selv i beste sendetid. Under sesongen ble hennes fjerde svangerskap eksempelvis dokumentert.

- Man blir jo ofte litt smånervøs før man skal se seg selv på TV og vi kjente nok på et par nerver før første episode. Spesielt som en småbarnsfamilie hvor mye kan skje i øyeblikket, sa «Bloggerne»-deltakeren, og la til:

- Det å filme under et svangerskap er jo uten tvil litt utfordrende. Man er full av hormoner og ofte kjenner man seg selv ikke igjen.

DIREKTE: Christoffer og Monica Nyhus tok graviditetstesten for åpent kamera. Reporter: Madeleine Liereng. Video: Familien Nyhus Vis mer

Eksponerer barna

Under fjorårets sesong av «Bloggerne» opplevde Nyhus-familien å få god respons på serien.

- Reaksjonene har vært utelukkende positive og vi er så glade for alle de som sender oss tilbakemeldinger på episodene og engasjerer seg, sa Monica til Se og Hør i fjor.

Flere har imidlertid pekt på at ekteparet i stor grad eksponerer barna sine, både i sosiale medier og på TV. Monica fortalte til Se og Hør at dette er en viktig debatt, som ikke bare begrenser seg til influensere - men alle foreldre generelt.

- Chris og jeg har reflektert masse rundt dette og vet hvilke bilder vi ikke deler av barna våre. Familiebilder med en positiv «vibe» som bidrar til glede og refleksjoner rundt viktigheten av familie og gode relasjoner, syns vi derimot er greit, sa 32-åringen, og la til:

- Når det er sagt, sitter vi ikke på fasiten, men handler ut ifra de valg vi tror er best for våre barn.

TILBAKE: «Bloggerne» er snart tilbake med 14. sesong. Se de første bildene her! Bloggerne har premiere 18. januar på TV 2 Sumo og TV 2 Livsstil Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: - Større enn vi trodde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer