Camilla Lorentzen og Julie Visnes:

Derfor flytter de fra Norge

- Vi gleder oss helt sykt mye.

FLYTTER: Julie Visnes og Camilla Lorentzen pakker bagen og flytter om drøye to uker. Foto: Privat
FLYTTER: Julie Visnes og Camilla Lorentzen pakker bagen og flytter om drøye to uker. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år kunne influenserparet Camilla Lorentzen (32) og Julie Visnes (25) avsløre en stor nyhet. Etter et halvt år som kjærester tok de nemlig forholdet et skritt videre og kjøpte drømmehuset.

Gladnyheten delte Lorentzen på sin Instagram:

«VI HAR KJØPT HUS! Etter en nervepirrende budrunde, hvor vi var sikre på at vi kom til å tape, sto vi til slutt igjen som eiere av et helt flunkende nytt hus. Åtte minutters gange til stranden og skogen rett bak huset. Jeg kunne ikke drømt om noe bedre», skrev influenseren til et kyssebilde av seg selv og Visnes.

Innlegget er for øvrig fjernet.

HYLLET: Influenser Camilla Lorentzen har over 90 000 følgere på Instagram, og der blir hun både hyllet og kritisert. Vis mer

- Kan ikke tro

Denne sommeren kunne imidlertid 32-åringen komme med enda en spennende nyhet. Også denne delte hun på bildedelingstjenesten:

«Kan ikke tro at vi flytter til Kreta om to måneder », skriver hun under et bilde av Visnes og seg selv som kysser under noen palmer.

Kjæresten har i tillegg kommentert «HJERTET MITT, JEG GLEDER MEG SÅ MYE», til innlegget.

Se og Hør tok en prat med Lorentzen for å få vite mer om de nye flytteplanene.

FLYTTET SAMMEN: Blogger Iselin Guttormsen og dansepartner Catalin Nihu gikk drastisk til verks i forberedelsene til årets «Skal vi danse»-sesong. Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Vi har begge hatt lyst til å reise en stund, men på grunn av covid har det ikke vært så store muligheter. Når det nå ble mulig igjen, og vi reiste på ferie til Kreta, ble vi minnet på hvor fantastisk vi synes det er å reise og bestemte oss fort for å gjøre det igjen så raskt som mulig.

Og raskt ble det. Paret flytter sørover allerede 28. september. Hun forteller at de i første omgang blir værende frem til jul, og at de skal leie en leilighet i Heraklion.

Ingen ferie

- Vi reiser til Kreta fordi vi likte oss så godt der, og fordi vi foreløpig ikke vil reise ut av Europa. I tillegg er de utrolig liberale og imøtekommende der, noe som dessverre er noe vi som et lesbisk par er nødt til å tenke på, forklarer influenseren på spørsmål om hvorfor valget falt på nettopp Kreta.

Kreta er en av de feriestedene flest nordmenn reiser til om sommeren, og nå har også influenserparet forelsket seg i den greske øyen. Men 32-åringen understreker imidlertid at det ikke er noen ferie de skal på.

TÅRER: Dplay-serien «Bendtner & Philine» er populær i Danmark, og i den siste episoden oppstår det en ny krangel mellom den tidligere fotballstjernen Niklas Bendtner og kjæresten Philine Roepstorff. Vis mer

- Vi skal gjøre alle de tingene vi vanligvis gjør hjemme: Jobbe, trene og være sammen. Men i tillegg får vi oppleve noe litt annet enn her i Norge.

- Vi gleder oss helt sykt mye til å reise, oppleve og dele alt med de deilige følgerne våre mens vi gjør alt dette! Vi skal skape masse fantastisk innhold mens vi er borte, lover hun avslutningsvis.

Forlovet seg

Mens de er der nede kan de imidlertid benytte muligheten til å feire ett år som forlovet. I november i fjor kom nemlig nyheten om at Visnes hadde fridd:

«She put a ring on it», skrev Lorentzen på Instagram, og fortsatte:

«I noen uker har jeg mottatt biter av en historie med noen dagers mellomrom. Hver eneste lille del er blitt skrevet på bilder av oss, og i går kveld endte det hele i et puslespill hvor den fineste jenta i verden spurte om jeg ville gifte meg med henne. Bare oss. Helt alene. Akkurat som vi liker det. Åja, jeg så klart ja».

GIFTER SEG: Camilla Lorentzen og Julie Vistnes skal gifte seg! Video: Camillalor / Instagram Vis mer

- Jeg hadde egentlig ikke ventet det i det hele tatt, men det føles bare så riktig. Du vet når hjertet smiler og du får en god følelse? Sånn har jeg det nå, fortalte hun stolt til Se og Hør da.

Og hvem vet? Kanskje paret også får tid til litt bryllupsplanlegging mens de koser seg i varmen.

LES OGSÅ: Bryter tausheten om utroskapsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer