Fredrik Eklund:

Derfor flytter de fra New York

Tar med seg mann og barn til Beverly Hills.

FLYTTER: Stjernemegler Fredrik Eklund (t.h), ektemannen Derek Kaplan og tvillingene Fredrik Jr. og Milla pakker sakene og flytter fra New York. Foto: Fredrik Eklund / Instagram
FLYTTER: Stjernemegler Fredrik Eklund (t.h), ektemannen Derek Kaplan og tvillingene Fredrik Jr. og Milla pakker sakene og flytter fra New York. Foto: Fredrik Eklund / Instagram Vis mer
Publisert

Den svenske luksusmegleren Fredrik Eklund (42), kjent fra realityserien «Million Dollar Listing New York», har hatt en forrykende karriere som megler i New York, der han har bodd siden 2002.

Der har han balansert et liv hvor han selger luksusboliger til store stjerner som Cameron Diaz (46) og Britney Spears (37), samtidig som lykken har smilt på hjemmebane med både mann og barn.

Det kom trolig derfor som et sjokk for mange da megleren nylig delte nyheten om at han forlater New York, på sin egen Instagram-konto.

Han pakker nemlig sakene og flytter til Los Angeles sammen med ektemannen og kunstneren Derek Kaplan (44), og deres tvillinger Milla og Fredrik Jr. (1).

Under bildet, der familien står på en flyplass og ser på flyene, skriver han blant annet:

«I går flyttet vi til Los Angeles. Det var en smule emosjonelt å se barna så glade for å gå på flyet».

Skal pendle

Ifølge ham selv er flyttingen noe han og ektemannen har snakket om i flere år, og planen har lenge vært å ekspandere meglerfirmaet.

Samtidig beroliger han alle «Million Dollar Listing»-fans med at det både vil være mulig å følge flyttingen i kommende sesong av serien, men også at han vil pendle frem og tilbake mellom New York, Los Angeles og Miami, og vil derfor fortsette å være med i programmet. Barna og Derek vil derimot være i Los Angeles på heltid.

TRIO: Fredrik Eklund, Luis D. Ortiz og Ryan Serhant kjemper om å selge de dyreste eiendommene i realistyserien «Million Dollar Listing New York». Foto: NTB Scanpix
TRIO: Fredrik Eklund, Luis D. Ortiz og Ryan Serhant kjemper om å selge de dyreste eiendommene i realistyserien «Million Dollar Listing New York». Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Denne helgen tar vi med oss barna på stranda for første gang, og jeg tok meg en gåtur i morges. Jeg er så takknemlig for den varme velkomsten her - samtidig vil jeg gjøre det helt klart at firmaet mitt i NY skal ekspanderes med meg veldig tilstedeværende», skriver han videre.

På Instagram deler han flittig bilder av de to hjertneknuserne, som nå har rukket å bli ett og et halvt år gamle.

Endte i spontanabort

I slutten av 2017 kunne luksusmegleren og ektemannen slippe jubelen løs, da de endelig hadde blitt foreldre for første gang, til tvillingene, via surrogati.

Fredrik og ektemannen har tidligere vært åpne om problemene de har hatt på veien for å bli foreldre.

Også i 2015 ventet nemlig paret tvillinger sammen, men lykken snudde fort da de mistet sine ufødte barn i en spontanabort.

- Jeg er trist over å meddele at vi har hatt et mislykket svangerskap. Jeg har grått så mye at jeg ikke klarer å gråte mer. Vi ventet tvillinger, men det gjør vi ikke lenger, skrev han den gang på Facebook.

Lykkeligste øyeblikket i livet

Nyheten om at gleden på ny var på deres side, kom omsider i mai 2017, da paret kunne meddele at de var på god vei til å bli foreldre igjen. Den glade nyheten om at de ikke bare ventet ett, men to barn, kom under sesongavslutningen av «Million Dollar Listing New York», ifølge People.

Senere delte Fredrik selv nyheten på sin Instagram-profil.

- Vi har blitt velsignet to ganger - vi er seks måneder på vei med tvillinger, en gutt og en jente, skrev han under et bilde på Instagram.

Da tvillingene endelig kom til verden beskrev han det som det lykkeligste øyeblikket i livet sitt.

LES OGSÅ: - Lykkeligste øyeblikket i livet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer