Remee Jackman og Mathilde Gøhler:

Derfor flytter de fra hverandre

Stjerneparet avslører hvorfor de ikke skal bo sammen.

PÅ FLYTTEFOT: Paret kan avsløre at de ikke lenger skal bo under samme tak. Foto: Marco Piovanotto/ ABACA PRESS/ NTB
PÅ FLYTTEFOT: Paret kan avsløre at de ikke lenger skal bo under samme tak. Foto: Marco Piovanotto/ ABACA PRESS/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den danske stjerneduoen Remee Jackman (46) og Mathilde Gøhler (29) har vært et par i syv år, og sammen deler de datteren Kenya Veneda.

46-åringen har gjort det stort som låtskriver og har skrevet for blant annet Robyn (42) og k-pop-gruppen Girls' Generation, og tidligere har han også vært med som dommer i danske «X-faktor». Mathilde jobber som modell og influenser, og har sanket inn hele 1,2 millioner følgere på sin Instagram-side.

I 2019 fikk paret sin egen realityserie ved navn «Remee og Mathilde» der fansen får et innblikk i parets hverdagsliv, der man blant annet får vite at de ikke lenger skal bo sammen.

Nå røper også paret grunnen til hvorfor de flytter fra hverandre. Det melder danske Se og Hør.

TÅRER: Dplay-serien «Bendtner & Philine» er populær i Danmark, og i den siste episoden oppstår det en ny krangel mellom den tidligere fotballstjernen Niklas Bendtner og kjæresten Philine Roepstorff. Dplay skifter snart navn til «Discovery Pluss» Vis mer

- Gått i ulike retninger

De fleste parforhold går sjelden knirkefritt og det har også Remee og Mathilde fått erfare. I en episode av reality-showet deres deler nemlig paret ærlig om både opp- og nedturer i forholdet.

– Vi er ikke perfekte, og forholdet vårt er ikke perfekt. Og jeg tror at alle de krisene og utfordringene som alle andre går gjennom - de går vi også gjennom, forteller låtskriveren.

TRØBBEL: Paret legger ikke skjul på forholdets utfordringer. Foto: Thomas Laursen / NTB
TRØBBEL: Paret legger ikke skjul på forholdets utfordringer. Foto: Thomas Laursen / NTB Vis mer

Ifølge danske Se og Hør er paret stadig sammen, selv om de nå skal bo på to forskjellige steder. 46-åringen skal flytte inn i en herskapsvilla i Nordsjælland, og toppmodellen skal være bosatt i indre delen av København.

Grunnen til dette skal være at paret har ulike behov som de nå har valgt å oppfylle. Det røper paret i en ny episode av realityprogrammet.

- Våre ønsker og behov har liksom naturlig sklidd i ulike retninger, og det er det som vi har handlet på nå, forteller Mathilde, og utdyper videre:

- Jeg får leilighet som jeg ønsker meg og som jeg føler er det beste, og han får det huset som han ønsker seg.

VIL IKKE: I denne ukens episode av «Märtha» forteller Märtha Louise hvorfor Durek Verrett ikke vil flytte til Norge. Video: TV 2 Vis mer

Risikofylt

Flere tenker kanskje at et forhold er over når man ikke lenger lever under samme tak, men det skal altså ikke være sant i følge det danske paret.

Begge parter skal være nemlig være veldig fornøyde med løsningen, men 29-åringen er likevel klar over at det innebærer en viss risiko.

- Vi får bare se hvordan vi får det til å fungere. Det vil kun tiden vise, sier hun.

Den tidligere «X Factor»-dommeren skal som sagt flytte inn i en herskapsvilla, som tidligere har blitt brukt til å spille inn sesong fem av danske «Ex on the Beach».

Til tross for at de nå skal bo fra hverandre skal de likevel tilbringe mye av tiden sammen - både i leiligheten og i herskapshuset.

Blir tobarnsforeldre

Nylig ble det for øvrig også kjent at paret venter sitt andre barn sammen. De kunngjorde graviditeten i slutten av mai, med et koselig innlegg på Instagram.

«Noe vi har drømt om i årevis. En liten engel til er på vei», skrev den vordende tobarnsmoren under familiebildet.

Et par dager senere røpet Mathilde også at hun var 20 uker på vei.

Hvorvidt paret skal fortsette å operere med to ulike hjem også etter at de er blitt tobarnsforeldre, er foreløpig ikke kjent.

I et intervju med danske Se og Hør mot slutten av juni, røpet modellen at de vet kjønnet på den lille i magen - men at de foreløpig ønsker å holde det for seg selv.

LES OGSÅ: - Det har vært mye styr

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer