Kendall Jenner:

Derfor flyktet hun fra Brad Pitt

Kendall Jenner dro fra den omtalte søndagsgudstjenesten til Kanye West da Brad Pitt ankom.

MODELLKARRIERE: Kendall Jenner er en av verdens mest profilerte og kjent modeller - men hun blir fortsatt «starstruck» når hun møter andre berømtheter. Foto: NTB Scanpix
MODELLKARRIERE: Kendall Jenner er en av verdens mest profilerte og kjent modeller - men hun blir fortsatt «starstruck» når hun møter andre berømtheter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ved hjelp av en spirende modellkarriere har Kendall Jenner (23) klart å skape et navn for seg selv, til tross for at hun kommer fra en av verdens mest kjente familier.

Siden Kendall var i tenårene har mennesker verden over fulgt henne og resten av Kardashian/Jenner-familien gjennom den mye omtalte realityserien «Keeping Up With The Kardashians».

Som søster av blant andre Kim Kardashian (38) og Kylie Jenner (22), har det vært stor konkurranse i å holde seg selv relevant, men utenfor tv-skjermene har Kendall tatt modellindustrien med storm.

KRANGEL: Det blir høylytt krangel mellom søstrene Kendall Jenner og Kourtney Kardashian etter de var på en hyttetur. Vis mer

Rømte fra gudstjenesten

Til tross for at hun er en av verdens mest ettertraktede modeller, tillater også Kendall seg å være nervøs rundt andre store kjendiser. Det er spesielt én person som har trigget nervene hennes ekstra godt.

Nylig deltok nemlig filmstjernen Brad Pitt (55)Kanye West (42) sin mye omtalte «Sunday Service», en spesiell gudstjeneste skapt av artisten selv som blant annet inneholder sang og musikk. At Pitt var blant gjestene, skal imidlertid ha blitt for mye av det gode for Kendall som også var til stede under gudstjenesten.

Hun forlot nemlig stedet i full panikk for å slippe å møte Brad Pitt - som er blant hennes største idoler.

Det var da hun gjestet talkshowet «The Tonight Show», ledet av den amerikanske verten Jimmy Fallon (44), at modellen fortalte om den litt bisarre hendelsen.

- Det var første gang han var der når jeg var der. Jeg dro rett og slett tidlig hjem. Jeg klarte det bare ikke, forteller 23-åringen, og fortsetter:

- Jeg så nettopp «Once Upon A Time In Hollywood», og den var så bra! Han (Brad Pitt journ.anm.) blir bare bedre med alderen. Så jeg sa bare: «jeg må stikke», avslører modellen.

Deretter spør Fallon om hun ikke ønsket å møte han.

- Nei, for er det ikke noe som heter at man ikke bør møte superhelten sin eller noe slik? Jeg bare elsker han så høyt, og skal bare la det være med det. Jeg ble så nervøs, innrømmer hun.

BOTTLE CAP CHALLENGE: Flere Hollywood-kjendiser har kastet seg på denne trenden. Vis mer

Usikker på egen kropp

Selv om Kendall har gått for det populære «Victoria's Secret Fashion Show» hele tre ganger, representert en rekke av de største motenavnene på catwalken og frontet verdens største magasiner, har ikke det vært bekreftelse nok for 23-åringen.

I et intervju med The Telegraph, som ble gjengitt av Mirror tidligere i år, kunne Kendall avsløre at hun stadig sammenligner seg selv med søstrene sine. På grunn av sin mangel på former føler hun seg som en «outsider» i familien.

MET-GALLA: Kendall Jenner sammen med Kylie Jenner på årets MET-Galla. Foto: NTB Scanpix
MET-GALLA: Kendall Jenner sammen med Kylie Jenner på årets MET-Galla. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Da jeg vokste opp var jeg en liten, spinkel jente. Jeg så søstrene mine og tenkte alltid: «Åh, nei, er det meningen at jeg skal være like sexy som dem?» sa hun til avisen og fortsatte:

- Jeg følte nesten ikke at jeg passet inn, i store deler av livet.

Supermodellen la til at hun i dag er mer sikker på kroppen sin, men at hun fortsatt føler seg annerledes.

Forholdet tok slutt

At hun føler seg annerledes satte har imidlertid ikke satt en stopper for realityprofilens kjærlighetsliv. I februar bekreftet Kendall Jenner (23) at hun og basketballspilleren Ben Simmons (23) var et par.

Etter at spekulasjonene svirret i om lag et halvt år, ble det endelig bekreftet, og Kendall åpnet seg kort tid etter opp om forventningene hun hadde til et eventuelt frieri.

Paret skal angivelig ha blitt sammen i fjor sommer, og kort tid etter gjort det slutt. De fant så tilbake til hverandre igjen i november, meldte Page Six deng gang. I mai ble det imidlertid meldt om at det var slutt for paret en gang for alle, og at de hadde gått hver til sitt.

LES OGSÅ: Frarådet å vise seg offentlig med jentekjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer