Josh Hartnett:

Derfor flyktet han fra Hollywood

Josh Hartnett var en av de heiteste unge skuespillerne i Hollywood, men så sa det stopp.

FLYKTET: Josh Hartnett var en av de heiteste Hollywood-stjernene for 20 år siden. I dag lever han et betraktelig annerledes liv, og nå forklarer han hvorfor. Her er han avbildet i filmen «Here on Earth» i 2000. Foto: Mark Piznarski / NTB
FLYKTET: Josh Hartnett var en av de heiteste Hollywood-stjernene for 20 år siden. I dag lever han et betraktelig annerledes liv, og nå forklarer han hvorfor. Her er han avbildet i filmen «Here on Earth» i 2000. Foto: Mark Piznarski / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skrur vi tiden tilbake om lag 20 år så var Josh Hartnett en av de heiteste unge skuespillerne i Hollywood. Skuespilleren hadde en solid filmkarriere med roller i suksessrike Hollywood-filmer som «The Faculty», «Black Hawk Down» og «Pearl Harbor».

Som 22-åring var det nok flere som forventet at Hartnett skulle bli den neste Leonardo DiCaprio (45) eller Matt Damon (50). Skuespilleren prydet forsiden av utallige magasiner, ble forfulgt av paparazzier døgnet rundt og etterspurt av stjerneregissører.

Men hva skjedde? Og ikke minst; hvorfor forlot han Hollywood?

Dette er nok spørsmål flere ivrige fans har stilt seg opp gjennom årene. I dag er nemlig skuespilleren 42 år gammel, og lever et nokså tilbaketrukket liv - til forskjell fra storhetstiden.

Trakk seg tilbake

I et nytt intervju med The Guardian kommer imidlertid sannheten frem. Der forklarer skuespilleren at da han ble tilbudt rollen som Kaptein Danny Walker i filmen «Pearl Harbor», var det umiddelbare instinktet hans å takke nei.

- Jeg ville ikke nødvendigvis at ting skulle endres så mye. Jeg var fornøyd med den mengden berømmelse jeg hadde, og de type rollene jeg fikk. Samtidig spurte jeg meg selv: «Er jeg bare redd for at ved å gjøre «Pearl Harbor» så går jeg inn i en ny kategori av filmproduksjon, som jeg kanskje ikke er helt klar for?» forteller han til The Guardian.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer