Derfor fjernet hun gifteringen

TV-stjernen avviser brudd-ryktene.

UTEN RING: Både privat og i sin nye realityserie «Kendra», har TV-stjernen Kendra Wilkinson den siste tiden dukket opp uten giftering på fingeren. Men blondinen hevder det ikke er snakk om problemer i ekteskapet. Foto: All Over Press
UTEN RING: Både privat og i sin nye realityserie «Kendra», har TV-stjernen Kendra Wilkinson den siste tiden dukket opp uten giftering på fingeren. Men blondinen hevder det ikke er snakk om problemer i ekteskapet. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den amerikanske TV-stjernen Kendra Wilkinson (24) - kjent fra serien «Playboyjentene» - sa så sent som i februar at hun var «veldig, veldig lykkelig», etter at hun i løpet av ni måneder hadde giftet seg med den amerikanske fotballstjernen Hank Baskett (27), født sønnen Hank Baskett IV og kommet seg raskt tilbake i modell-form.

Men de siste ukene har spekulasjonene om problemer i ekteskapet surret i amerikanske medier, etter at Hugh Hefners eks-kjæreste begynte å gå uten gifteringen.

Fredag tok imidlertid Kendra kraftig til motmæle mot rykteflommen.

På sin side hos nettsamfunnet Twitter, hevdet hun at grunnen til at ringen er fjernet, er fordi fingrene hennes er for tykke for den.

- Haha igjen. Ringen er for liten for den fete fingeren min, så vi må justere størrelsen. Jeg elsker å oppklare dette igjen, skriver hun.

Etter at hun flyttet ut fra Playboy-huset i 2009 har Wilkinson fått sin egen reality-serie kalt «Kendra», hvor også ektemannen dukker opp jevnlig.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.    


LES OGSÅ: - Hun er tilbake i Playboy-form